anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am 40 de kg si 1.56,cate kg ar trebui sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

45

| SamSon a răspuns:

Este ok cat ai acum! dar.ce varsta ai?

| answer a răspuns:

Greutatea ideala nu tine cont de varsta, ci doar de inaltime, iar tu ar fi bine sa ai 46 de kg! Dar daca esti inca in crestere, sa nu iti faci griji! happy

| Luissa123 a răspuns:

E foarte bine nu esti nici grasa si nici slaba. si cred ca cam asta ar fi norma (40-45kg)

| xt9000 a răspuns:

Esti ideala

Răspuns utilizator avertizat
| Krauser a răspuns:

E bine cate ai.Si eu am 40 doar ca am 1.60.

| CrowUp a răspuns:

E bine asa, tinand cont daca ai 11-12-13-14 ani.

| dyyva a răspuns:

Depinde si cati ani ai. dar cred ca ar trebui 43-45

| ๔єภเร1923๔єภเร a răspuns:

Ar trebui sa ai 46kg dar este bine si asa. depinde cum te simti in propia piele.

| VonStauffenberg a răspuns:

46-56 kg asa ar fi normal funda pls

| Hellene08 a răspuns:

47-48

| JANAKS a răspuns:

46 kg happy mai ingrasa.te 2-3 kg :* Fundita? puppy dog eyes

| PitikBhaa a răspuns:

Cu 5 kg in plus

| bella7000 a răspuns:

Cam 39-40 e numai bine asa

| BacilaEly a răspuns:

Eu cred ca e bine asa sau daca arata putin mai slaba ar trebui sa te mai ingrasi pana la 45 kg...happy

| dulkyka a răspuns:

Ca sa poti sa afli si singura greutatea, draga iulia, trebuie sa scazi din ultimele doua cifre ale inaltimii 10. funda?happy

| icg94 a răspuns:

Fete: inaltimea in cm -110= greutatea... gen 156-110=46 kg trebuie sa ai(optim)... la baieti in loc de 110 e 100