| doru1ilie1 a întrebat:

Daca am fimoză poate sa te doară și burta sa simți c-o ai umflata și fimoză poate aparea și la bărbați în vârstă de 32 de ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimat2001 a răspuns:

Fimoza apare la toate varstele si poate fii ignorata din copilarie si inca sa o aibe la 30-40 de ani, tatal meu la 28 de ani s-a operat de fimoza

8 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Fimoza nu 'apare' la 32 de ani. Poate ai avut din copilarie. Daca e o forma mai putin nasoala poti sa ai bine-mersi viata sexuala si alte alea. Vezi pe Manuel Ferrara, de exemplu. Pe de alta parte, nu vad ce legatura ar putea avea cu burta. Esti sigur ca te referi la fimoza si nu la apendicita sau altceva? big grin

| siriusblack98 a răspuns:

N-are treabă fimoza cu durerea de burtă. Fimoza apare din copilărie nu la 32 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai apendicita, probleme la ficat sau hernie. Mergi la un medic gastroenterolog pentru investigații, nu are legătură cu fimoza.

| Anonimat2001 a răspuns (pentru siriusblack98):

Fmoza e prezenta la toate varstele, tatal meu la 28 de ani s-a operat de fimoza

| siriusblack98 a răspuns (pentru Anonimat2001):

Fimoza netratată la timpul ei evident că este prezentă la toate vârstele asemenea deviației de sept. Dar fimoza nu se instalează brusc la 32 de ani pentru că nu așa funcționează. Fimoza este deja prezentă din copilărie.

| raMLesS a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Si tu te uiti la Manuel Ferra? big grin big grin

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru raMLesS):

Mai degraba m-as uita la nevasta-sa, dar si omu' e simpatic. happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Anonimat2001):

Daca s-a operat la 28 asta nu inseamna ca la 28 i-a aparut...