| Tania2006 a întrebat:

Daca am mancat la 6 o portie mica de mamaliga cu branza ingrasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Mamaliga ingrasa.

| Ruptura a răspuns:

Depinde ce ai mai mancat.
Si eu pot sa mananc un sandvis de 1000 de calorii si toata ziua nu mai mananc nimic, nu o sa ma ingras, dar daca mananc si sandvis-ul si inca 1000 de calorii. atunci da

| DannyR0 a răspuns:

Problemele acestea sunt mult mai complexe decat credeti. In primul rand, depinde cate grame ai mancat, pentru ca pentru cineva o portie mica poate reprezenta 200gr, iar pentru altcineva doar 100gr. In al doilea rand, faci ceva sport? sau ai o viata sendetara, deoarece daca esti activ din punct de vedere fizic nu te va afecta. Aici mai conteaza si metabolismul omului si varsta acestuia. Pentru un copil de 14 ani ce se afla in crestere nu e nici o problema, bineinteles, daca nu are probleme cu greutatea, insa daca ai peste 30 de ani si duci o viata sedentara trebuie sa fi atent la ce mananci. Ca o concluzie, nu te vei ingrasa de la o portie mica de mamalica, insa trebuie sa-ti faci un plan, un numar total de calorii pe care sa-l mananci pe zi. Daca tu astazi ai avut pana la ora 6 un total de 1000 de calorii nu te vei ingrasa, insa conteaza si sexul, varsta si multe altele.

| munteanuionvictor a răspuns:

Nu,bineînțeles.

| munteanuionvictor a răspuns (pentru peperonies):

Eu știam că nu îngrașă.

Răspuns utilizator avertizat
| peperonies a răspuns (pentru munteanuionvictor):

Daca ai rude la tara intreaba-le ce ii dai la porc ca sa se ingrasa. nu ii dai carne de pui si salata ii dai tarate, grau, porumb, malai.

| Socke a răspuns:

Depinde ce ai mancat restul zilei.

Întrebări similare