Chiar pentru asta e conceput aparatul dentar, să umple spațiile goale și sa alinieze dinții. Eu la început am avut 4 molari scoși, deci 4 spații goale, și acum acele spații nu mai există, dinții s-au apropiat și s-au aliniat.
În general cel metalic e 2500-3000 pe arcadă.
Da,poți eu am avut total 5 dinți lipsă, e că sa îți puna mai puține implanturi, in loc de 5 implanturi îți trebuie doar 3!
Tu daca ai doar unul lipsa și ai și strâmbi o sa fie un avantaj că nu o sa îți mai trebuiască implanturi
Eu am dat 3000 pe amândouă aici depinde că eu dau 200 lei pe lună pe activare, mai am oleacă și le scot, in alte cabinete daca e 3000 lei pe arcadă ma gândesc că sunt activările gratis și tot pe acolo ajungi
Eu am dat 2500 pe arcadă, 300 pe lună activările, la vechiul Puredent care acum e dentetico, în bv.
Buna.Da, se poate. Daca era masea de minte cu atat mai bine a facut eliminand-o, fiindca acestea pot strica tot efortul aparatului dentar cand mai cresc, impingand in dinti, care ajung strambi din nou.Pe mine m-a costat peste 10.000 lei totalul, acum multi ani.
Ba da, eu am in total 5 lipsa și mi-am pus aparat dentar, asta e faza că mie îmi doar reduce Nr de implanturi!
Dacă ai doar un dinte lipsa doar faci sa nu se mai vadă golul ăla și cam atât și dacă îi ai și strâmbi ai avantaj!
Mario1996 întreabă: