| Bquna a întrebat:

Dacă am proba de scaun în câteva ore ca să-mi fac fișă medicală și să mă angajez și m-am constipat, merge să o dau așa? Sau faptul că sunt constipată înseamnă că nu o să primesc confirmarea să lucrez? Merge să iau un laxativ sau o să afecteze rezultatul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

"Timp de o săptămână înainte de recoltare nu se administrează bariu, uleiuri minerale, laxative, supozitoare, creme, lubrifianţi.

Pe o perioada de 3 zile înainte de recoltare nu se vor consuma băuturi alcoolice şi se va respecta următorul regim alimentar zilnic: 50-150 g unt, 150-200 g carne roşie, 500 ml lapte dulce, 200-300 g cartofi, 100 g pâine."

https://www.reginamaria.ro/......rii-fecale

Am facut destule analize la viata mea incat sa stiu asta, plus ca scrie si pe site-ul regina maria.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un laxativ dulcolax supozitor, se rezolva in 10-20 minute. Garantat! Bagi supozitorul si stai pe burta. Pe viitor consuma mai multe fibre, bea mai multa apa si recomand ceai verde. O cana de ceai verde seara face minuni dimineata. Bafta!

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu. Nu lua nimic. Aia iti verifica scaunul sa vada daca ai ceva microb sau parazit. Nu le pasa de cat de tare sau moale este scaunul.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Le dai peste cap analizele daca bagi ceva laxativ sau iei pastile.

| dullcat a răspuns:

Poti lua, nu afecteaza rezultatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Nu m-am gandit la asta. Da, sa nu ia nimic, ai dreptate.

| dullcat a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Ok,multumesc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, merge. Caca să iasă.

| alexalex387 a răspuns:

Ideal ar fi sa te reprogramezi pana cand poti sa te caci.