| me4ever98 a întrebat:

Daca am varicela pot sa ies afara si sa fac baie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Chyombyy a răspuns:

Pai nu ai voie sa iesi afara si nici sa faci baie pentru ca se inrautateste.Eu am avut varicela la 2-3 ani si nu am iesit afara si nici nu faceam baie. Sper sa te faci bine cat mai repede love struck

10 răspunsuri:
| HooDCrisTy a răspuns:

De iesit afara stiu ca nu trebuie sa iesi ca poti sa le dai si altora varicela, dar baie poti sa faci happy

| anonymus_8270 a răspuns:

Baie poti sa faci. afara nu iesi.

| babytzu_8421 a răspuns:

NUU! De iesit afara nici gand! Sa faci baie ai voie dar s anul dai cu buretele si sa incerci sa nu iti rupi acele cojitelove struckhappywinking

| silviu_5499 a răspuns:

In niciun caz nici afara nici baie daca racesti o sa ai complicatii ale varicelei

| fanaa a răspuns:

Te sfatuiesc ca afar sa nu iesi... deoarece pot iesi mai multe bubite din acelea...stiu t ca si eu am avut varicela si e bine sa nu te scarpini cel mai bine e sa fac baie odata la 2 zile. funda?

Abh
| Abh a răspuns:

E absolut interzisa baia cand ai varicela, risti sa ti se suprainfecteze bubitele sau sa se rupa accidental si sa ramai cu gauri adanci in piele pe viata.
Cu iesitul afara, e la fel, interzis in primele 2 saptamani fiindca varicela e extrem de contagioasa, si in al doilea rand, risti sa te imbolnavesti tu cu ceva nou fiindca in aceasta perioada sistemul tau imunitar e foarte slabit. Mananca multe fructe si legume proaspete pentru aport de vitamine ce te vor ajuta sa te vindeci mai repede. Multa sanatate!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Exclus ambele variante. Întâi vindecarea completă și apoi baie și ieșit afară.
Sănătate.
Pa, pa.

| Cristi1988 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

La mine este a 10 zi de cand am varicela si mi sau uscat toate nu prea mai am asa bube as putea sa joc fotbal

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Cristi1988):

Bună.
După vindecarea completă, absolut completă vei putea să joci și fotbal! Sănătate.
Pa, pa.

| mihbianca2003 a răspuns:

Nuu! Si eu am sunt in a doua zi de varicela si nu merg afara si nu fac baie.Multa sanatate! :*

Întrebări similare