anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca atunci cand ma urinez si o scutur bine, o bag inapoi in pantaloni si atunci ma fortez putin si mai ies cativa picuri de urina si se uda putin chilotii ce inseamna?, sunt baiat am 16 ani, beau multa apa si am facut niste exercitii de marire a penisului dar nu mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| Bobbye a răspuns:

Pai nu ti-o baga in pantaloni pana nu te fortezi de tot. Cine stie daca nu ai fost inzestrat de mama natura cum iti doreai tu poate fi si ceva de la excercitiile alea, ceva ce o deregleaza.

| CuriosEL a răspuns (pentru Bobbye):

Posibil, la asta m-am gandit si eu happy.

| AtateaConditii a răspuns:

Poate e inceput de prostata.

| CuriosEL a răspuns (pentru AtateaConditii):

Si cum fac sa previn asta?

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru CuriosEL):

Sincerlaughingcred ca asa e la toti

| Bobbye a răspuns (pentru CuriosEL):

Exista medicamente. Du-te la o farmacie.

| CuriosEL a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

Si tu ai patit?

Pai inca nu stiu sigur ce am happy ca nu mereu mi se intampla...

Pai mai bine ar fi sa vorbesti cu farmacista/farmacistul ca el/ea sigur iti poate spune ce ai mai exact. Sau direct cu un doctor.

Ok, mersi happy!

Funda ceva? big grin

| cocolino97 a răspuns (pentru AtateaConditii):

De la 16 ani? nu are cum ...prostata? doar de la 40 de ani se face prostatawinking asa stiu

| CuriosEL a răspuns (pentru cocolino97):

Ok, mersi :*

| cocolino97 a răspuns (pentru CuriosEL):

Frate stai lin... n-ai nimic ^_^ doar trebuie s-o scuturi binewinking toti avem problema asta laughing

| PeFuga a răspuns (pentru cocolino97):

Of, of, of... Ca sa afli ce este prostata uita-te oleaca la video asta... apoi sterge comentariul :))
http://www.sexulvsbarza.ro/......mina-zilei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca o sa iti cada ca o leguma uscata.
NU, Daca patesti asta nu inseamna nimic, sau inseamna ca nu stii tu sa te pisi.
Scoate tot cand te pisi, ca sa nu te pisi in chiloti.Doamne....ce oameni pe TPU...