| EdyFcsb a întrebat:

Daca beau foarte multa apa si mananc putin si mai fac si putina miscare pot slabi mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, dar trebuie sa mananci totusi suficient ca sa ai energia necesara sa faci miscare. Nu trebuie neaparat sa mananci putin, trebuie sa mananci cantitatea care te face sa te simti satul dar nu pana la punctul de a avea dureri c-ai mancat prea mult. laughing si conteaza si ce mannaci, trebuie sa mnanci mancaruri sarace in calorii, grasimi, carbohidrati etc.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mancarea nu trebuie consumata neaparat putin, adica daca iei putin cate putin din fiecare tip de mancare va fi in regula, iar astfel poti sa iti satisfaci si placerea de a lua o gura de ciocolata, prajitura sau mai stiu eu ce.
Miscare trebuie sa faci mai multa, dar sa incepi usor si pe zi ce trece sa incepi si cu exercitii mai grele unde intampini dificultati.
Sper ca am fost de folos.
O zi buna!

Răspuns utilizator avertizat
| Edisor27 a răspuns:

Parerea mea. totul depinde de organism

| Bandit288 a răspuns:

''Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic minimum 2 litrii de lichide''. Deci poti slabi dar daca vrei sa slabesti sa nu mai mananci mancare. Doar bei apa si-atat sau mai bine mananca ca s-asa nu poti sa tii mai mult de 2 zile 'post' =) oh go on