Cola este o substanta foarte periculoasa, adica eu nu stiu ce se va intampla daca consumi atat de mult din ea, dar este foarte periculos, eu recomant ca intr-o zi ca consumul maxim de cola sa fie 0, 5l, deoarece consumul in exces provoaca reactii adverse nedorite, anul trecut consumam aproape in fiecare zi 2, 5l cola si pot sa spun ca a avut reactii neplacute asupra organismului meu, dar cand am realizat asta am redus consumul si recomand sa faca la fel si cei care consuma cola in exces.
Cola este un lichid care se face din lucruri foarte nesanatoase. Cola contine aceasta chestie numita aspartan.
Aspartanul iti poate deregla hormoni iti topeste neuroni te face mai prost
Cu fiecare inghitire de cola un neuron moare
Deci daca cu fiecare inghititura un neuron se duce ganditi-va la 8 litri.
Acum ganditi-va si la starea persoanei depidne de ea de coprul lui
eu m-am lasat de sucuri de la 8 ani nu mai beau nici mort sa fiu
la fel este si cu dulciurile
Nu e adevarat,nu are cum, la nunti/onomastici, unde se consuma cola in cantitate mare inseamna ca ar trebui sa moara toti a 2a zi? E posibil sa te simti rau dar nici chiar sa mori
Cola mai si provoaca dependenta... o prietena de-a mea bea zilnic NUMAI COLA, de cativa ani. Am tot incercat sa-i explic sa se lase si nu ma asculta niciodata ba chiar e mandra de ce face.
Nu ajungi la situația asta, dacă ești zdravăn, la cap!
Ca să bei un pahar de lichid, tot bei cu pauze.
Dacă ai mâncat ceva stricat și îți este rău, bei un litru și ceva - 2 de apă și apoi vomiți ușor.
De murit nu, e deja exagerat, dar cola contine cocaine si intr-adevar este foarte periculos pentru organism, acum depinde de fiecare om, este recomandat sa bei cola maxim 2 litri pe saptamana, dar cel mai bine e sa bei de mai multe ori in cantitati mai mici! (nu este recomandat sa bei, numai daca ti-i pofta)! Poate de unde ai auzit faza asta sau cine ti-a spus-o incerca sa te convinga sa nu consumi cola in cantitati atat de mari! Deci incearca sa eviti cat se poate cola!
8 litrii nu ai cum sa bei unu dupa altu, ai exploda...coca cola dauneaza stomacului si ficatului.
Http://amdoar18ani.ro/4-moduri-non-emo-de-sinucidere
aici am vazut :D mi s-a parut foarte interesant ceea ce a zis @H3Lp3r1 desprea efectul colei asupra neuronilor.
La cit de nociva e Coca-Cola, as crede ca e asa. Insa e o problema. In medie, orice om consuma 2 l de lichid pe zi, multi chiar mai putin. Deci nu vad cum ar putea ingurgita cineva 8 l de Cola fara pauze. Eventual doar pe parcursul a trei - patru zile, dar si asa, cind bei ultimii litri, deja primii au iesit de mult prin transpiratie si urina din tine. Oricum, nu am testat, dar se zice ca daca pui o bucatica de carne seara intr-un pahar de Coca-Cola, dimineata nu o vei mai gasi acolo, iar daca e chiar asa, atunci e grav daca vrei sa iti ineci viata in Coca-Cola.
Mario1996 întreabă: