Se recomanda 2 litri de apa pe zi, daca vrei sa slabesti, bea mai mult.
Nu uita sa alergi. O sa vedem cat slabesti
E bine sa faci 150 de gennnnoflexiuni dimineata si trebuie sa ai grija ce mananci! apa este buna dar nu trebuie sa o bei fortat indiferent de efectele ei... Funda?:X
Ce faci tu ma?
Tu nu ai facut o flotare in viata ta si zici ca faci 150 genoflexiuni si 150 abdomene pe zi? , hai ca abdomene mai zic ca incepator da 150 genoflexiuni?
Pentru mine numarele astea sunt absolut nimic deoarece fac de 9 ori mai mult pe zi dar nici eu cand am inceput sportul la 12 ani (acum 5 ani) nu faceam atata pe zi
Succes oricum
Da tu cate kg vrei sa ai? avand in vedere ca esti baiat? In fine. o sa slabesti te asigur daca te tii de program.
Da poti slabi si asa, dar ai putea si sa alergi citiva kilometri ca sa slabesti mai repede.Maninca mai multe fructe.
Am spus ca nu le fac toate de odata pe rand acum 50 peste 1 ora 50 etc!
Cu genoflexiuni si abdomene (de fapt abdominale) nu prea slabesti deoarece sunt exercitii anaerobe care iti intaresc muschii, dar care nu ard foarte multe calorii. Mult mai eficient ar fi inotul, alergatul (chiar si pe loc), bicicleta (chiar si stationara), saritul coardei.
De baut trebuie sa consumi cel putin doi litri de lichide pe zi, preferabil chiar mai mult.
La mancare nu carnea este problema ci dulciurile, fainoasele si alimentele cu multe grasimi. Incearca sa renunti la astea si sa le inlocuiesti cu fructe sau legume.
Spor!
Cum sa nu slabesti de la abdomene?
Eu fac 700 intr-un set si devin fleasca cu toate ca am 56 kg la 1, 71 , mai ceva ca alergatul...
LOL frate/soro :O 700. esti bun atunci dar spune-mi si mie ce sa fac sa slabesc la burta si la bulane?
Tu crezi ca o fata poate face 700 abdomene? )))) poate pe secol
Mi-a luat doar 1 an sa ating 700, inainte faceam abdomene la misto asa de incalzire cand aveam 15 ani jumate asa., da am renuntat la anduranta, fac abdomene din astea grele acum si abia fac 60-70 , si sunt gata sa trec la cele mai grele abdomene din lume, alea care stai culcat si care te impiedica gravitatia sa te misti
E simplu, doar fa cate abdomene poti pana cand nu poti sa te mai ridici, daca te lasi pe la jumate sau 3 sferturi nu ai facut treaba (fa de 2 sau 3 ori pe zi macar), succes
Nu vreau sa intru intr-o polemica, pentru ca pari sa fii foarte hotarat sa iti aperi punctul de vedere, dar eu iti spun ca sunt instructor autorizat de fitness si exercitiile anaerobe (cum sunt si toata seria de abdominale - de la cele clasice si pana la bricege sau ce mai vrei tu) au un consum caloric relativ mic comparativ cu exercitiile aerobice (gen aerobic, alergat, mers pe bicicleta, inot, etc).
Acum daca tu stai sa faci 700 de repetari da, o sa arzi un anumit numar de calorii, dar efectiv nu este o solutie rentabila din punct de vedere al timpului consumat (la un ritm de 5 secunde pe repetare, alea 700 de repetari ale tale iti iau probabil vreo ora).
In alta ordine de idei, sa stii ca sunt si fete care pot sa faca 700 de repetari. Daca cumva ai drum vreodata prin Botosani te invit sa vedem care din noi doi se opreste primul.