| Saw3Danny a întrebat:

Daca folosesc o pasta de dinti colgate am inteles ca nu e bine ca urmatorul tub sa fie exact acelasi ca sa nu prinda bacteriile imunitate la pasta, acum ma gandesc ca colgate are o gama larga de paste eu stiu acum folosesc triple action, apoi total, max white, propolis etc. deci ceva diferit dar acelasi brand de care sunt multumit. Oare daca le folosesc asa si nu mereu aceeasi prind bacterile imunitate? Fiind acelasi brand e posibil sa nu difere mult compozitia? Ca si periute folosesc colgate 360 cu capat drept sau rotunjit (schimbate la 2-3 luni in functie de uzura dar nu mai mult de 3 luni )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Nu-ti mai fa atatea griji. Eu nu am auzit chestia asta pe nicaieri.
Asa faci si cu sapunul? Cu gelul de dus? Cu samponul? Cu solutiile pe care le folosesti pentru a curata mobila/covorul/spala prin baie, bucatarie, etc?

Sau doar bacteriile din gura capata imunitate?

Important este sa te speli de cel putin 2 ori pe zi.

| ziftode a răspuns:

"bacteriile capata imunitate" nu am auzit decat la antibiotice

la dezinfectanti nu am auzit, decat daca sunt de proasta calitate
in plus foloseste si apa de gura, e un desinfectant si mai puternic

| Saw3Danny explică (pentru Ineys):

Asta e recomandat de medici dupa studii intrebam doar brandul daca conteaza si sa nu fie asemanari de continut, la piele, cap e alta treaba caci pielea se regenereaza, parul se regenereaza, ca si in cazul antibioticelor daca le folosesti mereu pe aceleasi aici flora microbiana din cavitatea bucala prinde imunitate si se invata aici nu mai e regenerare si degradare ...cati au pribleme cu dantura si cati cu pielea dupa sondaje?

| Saw3Danny explică (pentru Ineys):

Si normal de cel mai bine e mai bine de nici mai mult nici mai putin de 2 ori pe zi caci cum am spus ca se capata rezistenta si in plus prea multa solutie sensibilizeaza si deterioreaza in timp dantura...

| Panamax a răspuns:

Ai putea sa folosesti Colgate contrafacute.Este piata plina.

| sierra1 a răspuns:

"Oare daca le folosesc asa si nu mereu aceeasi prind bacterile imunitate? "

NU (totuși pasta de dinți nu conține antibiotice)