| Ronaldo_Messi_2001 a întrebat:

Daca fumez 2-3 tigari pe zi timp de 1luna ce mi -se poate intampla in afara de dependenta?
P.S. am 16 ani, tigari kent...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Vei fi un viitor contribuabil a Statului, cand cumperi tigarile si in pret sunt incluse si accizele...

| CuriousStuff a răspuns:

Tuse cronica de care nu mai poati scapa cu niciun medicament, BPOC (bronhopenumonie obstructiva cronica), probleme respiratorii, obosesti repede, probleme cardiovasculare. (multe altele)... diferite tipuri de cancer.
Poti sa fumezi o luna si sa le faci pe toate, sau poti sa fumezi 50 de ani si sa nu faci niciuna, cum ti-e norocul. Dar merita sa te bazezi pe noroc cand in joc e sanatatea si viata ta? Eu nu m-as baza...

| Dumbi a răspuns:

Nimic… abosulut nimic. Tata a inceput si el la 16 ani cu kent, avea zeci de pachete de tigari aduse din afara, fuma pe ascuns, si bunicu' dadea vina pe nasul meu(fratele mai mare a lui tata, care si el fuma).
Peste 36 de ani, nasul meu a facut cancer esofagian in stare terminala, nimeni nu stia nimic nici el, nimeni nu a putut sa faca nimic, a fost prea tarziu…
Tata are peste 7 operatii din cauza fumatului… Si inca nu s-a mai lasat, inainte fuma 2 pachete pe zi, acum jumatate, sper totusi sa le lase in curand…
Dupa cum vezi nimic nu poate sa ti se intample, in afara de dependenta de care nu o sa scapi de loc(sanse mici sa te lasi), in rest o sa fii sanatos tun. Bafta la fumat…!:/

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Faci cancer la plamani pentru ca esti doar un copil, vezi-ti de scoala!

| Ronaldo_Messi_2001 explică (pentru IoanaPuppy31):

Pentru doar o luna?laughing)

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Ronaldo_Messi_2001):

Ideea este ca daca dezvolti dependenta nu te vei lasa dupa o luna, asa ca incet, incet, ajungi sa te pricopsesti cu multe, inclusiv cu cancer.

Sansele sa dezvolti cancer dupa o luna, un an, trei ani de fumat sunt mult mai mici decat sansele pe care le-ai avea daca ai fuma de douazeci, insa asta nu inseamna ca nu exista. Depinde in mare parte de ADN-ul pe care il ai si de noroc.

| Derkes a răspuns:

Nu ți-se întamplă nimic, dar totuși nu te apuca de ele.

| Rob3rt97 a răspuns:

Dependenta... Cam nimic alt ceva, dar dependenta e cea mai grava chestie la fumat...

| faLLeNNN a răspuns:

Iti distrugi organele.