Anxietatea nu este tratabilă, este doar ameliorată cu pastile. Cu siguranță are efecte adverse dar nicio pastilă aprobată și pusă în circulație nu te omoară.
Eu cunosc oameni care au luat pastile si au scapat de depresie si nu a mai fost nevoie sa ia ce zici de asta? sunt rude cu mine
Iar vorbesti fara sa cunosti, ca de fiecare data, da intr-adevar tu singur scapi, dar cu ajutorul "exercitiilor de la terapeut" +medicamnetatie,sau si doar cu terapeut sau doar cu pastile,eu cunosc oameni care au scapat de depresie cu pastile si nu a mai revenit, ai luat pastile ca sa vezi cum e? cati ani? ai terminat facultatea de medicina ca sa stii cum functioneaza creierul bio-chimic? eu am luat pastile, pot vorbi in cunostiinta de cauza ca si eu am avut anxietate, eu ce vorbesc, vorbesc daca cunosc.
Deci tu vindeci depresia cu muzica?))omule aia amelioreaza asa putin pe moment, depresia se vindeca cu tratament, nu te baga in medicina sau psihologie ca nu cunosti
Greșeală de începător, confunzi anxietatea cu depresia.
Da,scuza-ma asa e,o amarata de anxietate usoara o mai poti ameliora cu o muzica sau cu sala dar o depresie puternica nu te ajuta daca faci sport, dar ce vreau sa zic ca la o depresie usoara daca gasesti o piesa ok poate iti da o stare putin mai buna, dar atat, putin de tot, dar na oricum ai dreptate, explica-i si lu domnul ca vorbeste fara sa cunoasca.
anonim_4396 întreabă: