Eu gandesc logic, spre deosebire de tine. Probabil nu stii ce cauzeaza raul de masina. Hai sa iti explic sa fii si tu un pic pe subiect.
Raul de masina este provocat de semnalele contradictorii pe care le primeste creierul de la receptorii de miscare ochi, ureche interna. Daca tu te uiti la podeaua masinii ochii iti spun ca nu te misti dar urechea interna semnalizeaza miscarea. In momentul in care esti sofer toti receptorii sunt sincronizati si anticipeaza miscarile de aia raul de masina dispare la o foarte mare parte din persoane in momentul in care te afli la volan. E si o explicatie stiintifica dar ti o zis si din exprienta a catorva prieteni care sunt in situatia asta.
Nu este obligatoriu dar riscul exista. Posibil ca iti este rau doar cand stai in spate. Oricum, nu as merge cu masina cu tine fiind la volan.Pentru ca tot stiu acum.
Eu nu am auzit pana acum sofer cu rau de masina, de obicei doar la pasageri apare
Normal ca nu ai auzit de soferi cu rau de masina ...pentru ca nu s'au apucat de scoala
Poti sa faci scoala de sofer. Raul asta de miscare e legat de urechea interna, de echilibru si de perceptia creierului asupra pozitiei tale in spatiu. In calitate de sofer vei anticipa miscarile si cu siguranta nu o sa-ti fie rau la volan.