| Zøєy a întrebat:

Daca iti tai vena femurala mori pe loc? Fara misto, va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu chiar pe loc, dar, fara ajutor medical prompt, in 10 minute maxim.

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu pe loc.ci in cateva minute si in agonie!
.sa nu imi spui ca vrei sa incerci...

| SimonaSymo a răspuns:

Nu chiar pe loc...in cel mult o zi esti moarta deoarece pierzi peste 50% din sange deoarece vena fermurala este una dintre cele mai importante vene. sper ca te-am ajutat. funda?

| bebelush24 a răspuns:

Buna.

Sper sa nu faci asa ceva...straight face
Nu, nu mori pe loc.dar asta e riscul.
Daca sa zicem ca accidental ti-ai taiat vena femurala...suni urgent la politie.incercand sa impiedici scurgerea sangelui din zona aceea...dar oricum pana se ajunge la spital majuritatea persoanelor aflate in problema.morstraight face.
Deci ai si tu grija.
Toate cele bune!:* Numai Bine!

| CristiVssMămăligă a răspuns:

Dc?laughing Vrei sa incerci?laughing Sincer nu stiu daca mori pe loc [ n-am experimentat inca ] dar stiu sigur ca morilaughing

| LIvIU_4099 a răspuns:

Esti emo? Vrei sa ti-o tai sau de curiozitate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, sa vedem despre ce vorbim...
Vase situate in regiunea coapsei. artera femurala obisnuita este artera coapsei care continua artera iliaca externa la nivelul arcadei crurale, in plica inghinala.

Ai inteles ceva? laughing

| DarkDream a răspuns:

Nu mori pe loc am vazut o faza de asta da ar fi indicat sa suni la 112 da depinde eu am ajuns cu o prietena care sa taiat pe jos pana la spital si era destul de ok doar ca pierdea mult sange si ametea din ce in ce mai tare oricum nu ar fi indicat sa faci astawinking
da merita sa le vezi fata la doctori cand vad chesti din astea happy

| Ryder_7882 a răspuns:

Vai mamaa...Esti batuta-n cap fatoo? Doar nu vrei sa te sinucizi ca satanistii aia cretini... Logic ca nu mori pe loc, pentru ce dracuu' doar iti tai gatuu'.

Ce e cu voi?! Ca am mai vazut alta care intreba ceva in genu : "Unde se afla vena femurala?" Va doare capul de la atat stat in fata calculatorului?