| MrFunky2 a întrebat:

Daca ma dau cu gheata la ochi si dorm destul, imi dispar cearcanele? Am 13 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| nugasescusernameliber a răspuns:

La varsta ta nu ar trebui sa ai cearcane. Gheata, cartofii sau castravetii elimina doar pe moment efectul exterior, tu ar trebui sa tratezi cauza, nu efectul. Hidratatre corespunzatoare (apa, nu sucuri), odihna, miscare, cu alimentatia cum stai? zaharul, prajelile, fastfoodul nu te vor ajuta deloc, fa o cura de primavara cu legume si verdeturi multe si vei vedea ca iti revii.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti pot spune doar NU, si nu iti pot oferi alte sfaturi pentru ca nu ma pricep...

| Daniel9988 a răspuns:

Felii de castraveti pe ochi 30 min/zi si se rezolva.

| devilshelp a răspuns:

Eu bagam doua linguri la congelator si le lasam 1-2 ore, iar apoi mi le puneam sub ochi si le tineam 1-5 minute (poti sa mai faci si pauze). La partea cu somnul, da. Este recomandat sa dormi 8 ore pe noapte. Creeaza-ti un program si o sa vezi ca in timp o sa fii mai odihnit. Sper ca te-am ajutat!

| 17Ioana a răspuns:

Gheata nu are efect.
1. Asigura-te ca dormi suficient!
2. Hidrateaza-te in timpul zilei – nu uita de cele 8 pahare de apa pe zi.
3. Creme hidratante, vitamina k, castraveti taiati si pusi pe ok, o sa te ajute.
Urmeaza pasii in ordinea asta.

| Annamaria21 a răspuns (pentru 17Ioana):

Eu zic ca la 13 ani nu prea e ok sa isi dea cu crema pe fata

| 17Ioana a răspuns (pentru Annamaria21):

Nu prea e ok nici sa aiba cearcane, probabil este neodihnita, dar daca-si da cu crema hidratanta cateva zile nu cred ca este o problema. Nu sa faca un obicei din asta. De acea le-am pus intr-o ordine, in functie de autoritatea lor. Bafta

| Annamaria21 a răspuns (pentru 17Ioana):

Eu nu prea cred ca are cum sa faca cearcăne de la vârsta asta... Dar in fine laughing, o zi buna, pupici!

| Vinsieu a răspuns:

Doar daca dormi destul. Gheata nu ajuta, ci chiar iti poate face mai rau.