| mihail2003 a întrebat:

Daca ma dor ochii din cauza calculatorului, trebuie sa port ochelari sau cum pot sa scap de durere ochi!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Poti lua o pauza si vezi ce se intampla dupa aceasta, sa zicem o pauza de 3 zile? Durerea la ochi poate avea mai multe cauze : cresterea tensiunii oculare, rupere de retina etc

| AvalohAlyn a răspuns:

Da,iti trebuie ochelari si care sa aiba si lentile speciale care iti protejeze ochii in fata ecranelor, monitorului etc.Mergi la oftalmolog apoi la o optica medicala ca sa iti faci ochelari cu reteta de la doctor.Insa e de preferat sa mai faci pauze de calculator, de ex 1 ora stai la comp sau 2h si faci pauza 20-30 min ca sa ti se odihneasca ochii.
Sanatate!

| Alexandru_Vint_1993 a răspuns:

Problemele la ochi se formează in timp deci ju te ingrijora, incerca sa petreci mai putin timp in fata ecranului.De asemenea durerea ta poate fi cauzată de distanta la care stai de monitor poate esti foarte aproiat cu ochii si de aia te dor

| mihail2003 explică (pentru Celcestietot):

Multumesc pentru raspuns

| mihail2003 explică (pentru AvalohAlyn):

Lentile sa le port tot timpul sau sa pun lentile cand ma uit la televizor sau la pc sau la mobil!

| AvalohAlyn a răspuns (pentru mihail2003):

Ma refeream la ochelari cu lentile speciale cu protectie pentru PC sau ecrane digitale.Pe mine cea de la optima medicala m-a intrebat daca vreau sa imi puna si protectie ptr.ecrane,calculator la ochelari, adica la lentilele de la ochelari, dar costa mai mult.Intreaba la o optica medicala despre acest lucru.Succes!

| Celcestietot a răspuns (pentru mihail2003):

Cum doresti. Parerea mea, este ca totusi nu ar fi bune lentilele. Nu ar fi bune pentru ca pot provoca infectii (am citit pe internet), acum faci ce vrei tu.