Nu stiu ce sa zic nu e suficient incearca sa bei doua pahare cu apa rece inainte de fiecare masa si vei slabi super usor.Bafta!
Da, stiind ca daca stai nemancat timp de 24 de ore slabesti un kilogram (asa am auzit)
Cu cat mananci de mai putine ori pe zi cu atat te ingrasi mai repede. Mananca de 3 ori pe zi dar foarte putin. Cand mananci o data pe zi corpul isi face rezerve si te ingrasi. Intreaba un nutritionist si ai sa vezi.
In mod normal trebuie sa ai 5 mese 3 mese normale si 2 gustari
Nu vei slabi repede daca mananci foarte, foarte, foarte putin o data pe zi, ci organismul tau se va obisnui astfel, vei ajunge la un moment dat sa dai iama-n mancaruri si nu vei mai manca foarte, foarte, foarte putin, adica o data pe zi - vei infuleca precum o animaluta, metabolismul se va da peste cap si vei pune la loc kilogramele in plus, ori kilogramele (cica) date in jos din timpul,, abstinentei", vei fi nesanatoasa si vei arata mult mai rau.
Vedetele au alte cai, AU BANII. Tu crezi ca ele stau precum cabalinele? Nu esti vedeta.
Depinde de organismul fiecaruia, nu e o reteta sigura dar intr-adevar da roade daca manaci mai putin. incearca sa elimini dulciurile, prajelile, painea. poti lua un iaurt, fructe, ceai verde care e foarte bun si ajuta sa slabesti, si apa cu lamaie. si daca mai poti alerga putin, sau sa dansezi prin casa, ar fi extraordinar, rezultatele vor aparea imd
Exact. daca vei urma un astfel de "tratament" foarte putin sa mananci corpul se va obisnui in cele din urma cu putin. Dupa cateva saptamani de "mancare" te vei obisnui si tu[mentalitatea] si stomacul tau. Iti sugerez sa nu treci brusc la infometare, treptat macar 1 saptamana mai mananca "bine" si incearca sa elimini cu fiecare zi cate putin. De genu nu mai manca dupa ora 20, bea multa apa, te vei simti coplesit si nu vei mai avea unde sa bagi mancare in tine. Cand iti va fi foame bea un pahar cu apa "chioara", nu incerca sa iei suplimente alimentare, batoane cu cereale/etc si alea ingrasa . Doctorii recomanda "pe langa o dieta echilibrata si efortul fizic ajuta in curele de slabire". La tine nefiind ceva echilibrat efortul fizic indelungat nu e prea recomandat, ti s-ar putea face rau, sa mergi la spital si sa-ti puna perfuzii
Eu iti urez succes, ambitie si minte limpede, nu uita sanatatea e de baza. Mananca echilibrat, alearga, nu mai folosi masina/autobuzul pentru cateva statii si mergi pe jos, fa-ti un abonament la sala si acum ca se va face vremea frumoasa mergi la innot, vei slabi considerabil
Si eu am urmat o astfel de "dieta" oarecum dar eu am eliminat treptat din mancare, mancand in cele din urma foarte putin dar 5 mese pe zi. Cred ca asta a fost cheia succesului la mine "putin si des". Cred ca am slabit cam 5 kg in 2 luni si apoi 3 luni m-am mentinut asa cum mi-am dorit
Daca manci odata pe zi nu faci decat sa te apty de la mancare, trebuie sa faci sport sa manci foarte multe fructe si sa nu mai manci dupa ora 6 seara
Ma apuca rasul cand vad intrebari in asemenea hal : fara discursuri nu e bine etc. )
Pai cine spune ca daca mananci te ingrasi? Daca mananci sanatos,nu te in grasi draga mea,dar daca tu mananci numai carne,mici,si toate porcariile...te faci cat o balena esuata.
Mananca sanatos,multe fructe, legume, bea apa.
Nu prea e sanatos, dar uneori ca sa slabesti mai repede recurgi la orice solutie, eu acum cativa ani timp de o luna am cam facut asta, adica mancam o data pe zi, asta era cam pana in ora 14:00-15:00 iar dupa cand simteam nevoia ca imi este foame mancam cate un mar, merele ajuta la slabit, bea neaparat 2l de apa zilnic, eu imi storceam sucul a2a lamai in 2l apa, si beam zilnic asa dupa am mai tzinut si regimuri, daca vrei unele informatii lasa-mi un mesaj privat sper ca ti-am fost de ajutor
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: