| user11080601008 a întrebat:

Daca mi-am facut recent un piercing nostril (intr-o nara, o piatra) si nu ma mai doare zona (e facut de cateva zile sau ceva de genul, il curat cu ser fiziologic de 2-3 ori pe zi) dar unde e nara spre vârful nasului nu mai simt zona aia si daca incerc sa-mi misc nasul de la sine gen ca atunci cand iti tragi nasul, se simte strâns acolo in vârf, asa ciudat nu stiu exact sa explic, este normal? Credeti ca e facut gresit si s-a intamplat ceva ft grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Etoilefilante a răspuns:

Eu cred că ți a amorțit zona respectivă și de asta. Acum nu pot sa spun ce ai și dacă e normal, nu mi am făcut niciodată piercing.

1 răspuns:
| user11080601008 explică (pentru Etoilefilante):

Da, am uitat sa raspund si aici dar acum e totul ok. cred ca a fost din cauza ca e considerată rana deschisă si m-am panicat sa nu se fi intamplat ceva.