Nu stiu unde ai gasit tu asa ceva, cel mai ieftin implant pe care il gasesc eu pe internet este 2200 de lei (doar implantul, fara pregatirea locului). NU am auzit niciodata de un implant de 500 de lei si lucrez in facultatea de stomatologie de 11 ani. E adevarat ca in facultate studentii fac la disciplina de implantologie montare gratuita de implanturi, pacientul platindu-si doar consumabilele, dar si asa costa 1200 de lei cel mai ieftin implant (de cea mai proasta calitate).
Cred ca nu ai verificat ce inseamna implant si confunzi cu o alta lucrare protetica, probabil cu pivot si coronita ceramica. Totusi, daca esti atat de sigura ca ai dreptate, te rugam spune-ne unde, va fi de mare ajutor pentru toti pacientii, practic este extrem de ieftin, neverosimil, dar am putea cu totii merge acolo sa ne facem implanturile necesare (daca ne garantezi tu ca e vorba de implant si ca pretul e atat de mic)
Nu mai creste la loc.
Cred ca pretul unui implant depinde de cabinetul stomatologic la care te vei duce. Cred ca la fiecare cabinet va fi un alt pret. Am spus CRED, deci nu stiu sigur.
Nu, nu mai creste, dar medicul stomatolog o poate reface din polimerizat, ca si cum ar pune o mica plomba. Un implant este scump, cu tot cu pregatire costa minim 700 de euro.
Nu iti creste acea bucata sparta din dinte, poti merge la stomatolog si iti pune plomba
Cu 700 de euro isi pune dinti in toată gura )), maxim 500 lei ii ia
Nu mai creste, singura solutie este sa îți pună plomba care costa maxim 80 lei, sau sa il "imbrace" si asta costa intre 100-200 lei, depinde din ce vrei sa fie facuta plomba
Pe un implant? Cred ca nu stii ce este acela un implant dentar. Cauta sa intelegi la ce se refera, poti folosi si DEXul
Cred ca tu nu stii, eu mi-am facut implat la o măsea, mi-a luat 500 lei
Acum depinde de locație, de oras, eu vorbesc de Bucuresti, dar in niciun caz nu costa 700 euro, e un pret exagerat
Implantul 500 de lei? Atata e o coroana, tu nici nu stii ce e un implant. Ca de obicei, spui ce ti se pare de bun simt, fara sa te intereseze faptele.
Iti face o plomba frumoasa de portelan care inlocuieste coltul spart, bine arata, de calitate e, de jenat nu jeneaza si nu costa decat o mica parte dintr-un implant. Nu are rost sa ''arunci'' un dinte pentru un colt spart.