| Lightning1997 a întrebat:

Daca miroase urat in casa din cauza unui produs alterat, pe care din greseala l am uitat pe masa peste noapte, ne putem imbolnavi? Am dormit in acel miros..se pot transmite si prin aer bacteriile care au afectat produsul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca din cauza mirosurilor s-ar muri in Romania, intr-o saptamana am mai ramane vreo 2-3 milioane...

| iar99Teo a răspuns:

Aeriseste bine incaperea, arunca alimentul alterat si curata bine locul unde a fost alimentul respectiv si nu ai sa patesti nimic. Dupa ce aerisesti foloseste un spray de camera sau un Glade... ceva care sa parfumeze discret incaperea si scapi de problema happy

| DrGoogle a răspuns:

Otetul trage foarte bine mirosul pune intr-o ceasca si lasa pe masa.

| Lightning1997 explică (pentru DrGoogle):

Ok,dar eu ma refeream la altceva...stiu ca trebuie eliminat mirosul...

| Lightning1997 explică (pentru iar99Teo):

Ok,stiu sa elimin mirosul, dar ideea era ca am dormit in acel miros.

| D3I3 a răspuns:

De la un singur produs, nu. Dacă de exemplu ar fi o cameră întreagă cu deșeuri, atunci ai putea avea de suferit.

| DrGoogle a răspuns:

Stai linistit nu patesti nimic de la atat si eu mai uit mancare pe masa laughing

| iar99Teo a răspuns (pentru Lightning1997):

Stai linistit! De la un singur produs, o singura noapte clar nu patesti nimic! Nu sunt ciuperci sa aiba spori...bacteriile se dezvolta in produs, mirosul este generat doar de descompunerea produsului prin inmultirea bacteriilor din produs. Acestea elimina mirosul de "stricat" insa nu este nociv pentru organism pe termen scurt.

| KronstadtResurrection a răspuns:

Daca esti sensibil la spori si alte chestii aflate prin aer, te poti alege cu o alergie de toata frumusetea. Asta, in cazul in care alimentul a mucegait. In general, n-ar trebui sa ai vreo problema.

| mudokins78 a răspuns:

Nu! Nu te îmbolnăveşti!
Mirosul este dat în aer de bacteriile care au descompus produsul, ca atare chiar dacă stăteai şi cu faţa în castron, tot nu păţeai nimic. Succes.
Funda?

| Donsavas a răspuns:

Exista posibilitatea dar sunt șanse foarte mici. Eu zic Îți faci curat mai des în locul în care dormi pentru a nu mai trece prin asta. Se intampla, așa e dar trebuie sa fim mai atenți căci se pot și manca alimentele fără sa se simtă ca sunt expirate sau chiar infectate. Mai bine Îți întreți mediul în care trăiești decât sa ajungi în spitalele de boli infecțioase. Nu prea cred ca e cazul tău dar ignoranta duce și la așa ceva.

| nirocino a răspuns:

O sa supravietuiesti, bafta!happy