Du-te la un consult de specialitate la un oftalmolog, doar el iti poate spune cu exactitate daca da sau nu, el iti da un tratament corespunzator, iti da detalii exacte, ce se intampla dupa operatie, daca vei avea probleme cu vederea, poate iti recomanda picaturi sau orice altceva ce stie acel medic, noi sincer nu suntem in masura decat sa dam un sfat, poate uneori acest sfat al nostru este in defavoarea sanatatii tale, si atunci nu este bine, de aceea spun sa treci ori pe la clinica unde ai fost operat si sa te reconsulte un medic de acolo ori altul nou, cel mai bine este asta pentru tine.
Da.
Dacă ești copil / adolescent / tânăr adult (până în vârsta de douăzeci și cinci de ani, maxim), ochii încă sunt „în creștere", astfel încât dioptriile se pot schimba (chiar destul de rapid).
Am aceleasi lentile de 3-4 luni
Deci cam trebuie schimbate, nu? E diferit fata de cum era la inceput
Nu prea cred, eu am astigmatism, ma rog, un soi de astigmatism, cheratocon, nu miopie si am facut si o operatie ca sa stagneze.
Da trebuie, eu am ochelari de vreo 2 ani si imi schimb lentilele la 6 luni asa mi-a zis femeia de la oftalmolog, dar depinde... o prietena si le schimba la 1 an. Funda?
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: