Numai dati raspunsuri fara sa stiti, informatii prost lumea.SE poate lua hiv si prin sex oral, daca tipa are rani in gura, la gingi care ii sangereaza se poate infecta.Este un risc care nu mi las asuma nici MORT.
Da, poate. Sansele sunt intr-adevar foarte mici, de cam 9% pentru un contact sexual. Saliva contine mici cantitati de HIV, de obicei neinfectante, dar majoritatea oamenilor au in cavitatea orala mici eroziuni, uneori invizibile cu ochiul liber prin care se elimina plasma sanguina si virusuri.
Corect,se intamplaca gingiile sa sangereze si automat se ia.Chiar daca e riscul minim, de ce sa risti? Nici eu nu mi-as asuma acest risc.
Imi pare rau de acea fata dar nu e bine sa riste.Gingiile pot sangera, chiar numai un pic.Multora,majoritatea din noi ne sangereaza gingiile si automat se infecteaza si baiatul.Riscul,cat de mic ar fi, trebuie evitat.
Oral dar cu prezervativ, eu unul nici atunci nu risc. Asta e.
Nu mai dezinforma lumea, HIV ul nu se ia DOAR prin sange ci si prin contacte sexuale fie ele orale normale sau anale
HIV se transmite prin sange sau sperma. Daca fata are leziuni (rani) in cavitatea bucala, prin care curge sangele, este se transmite.