anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o femeie/fata insarcinata face efort poate pierde sarcina? sau daca ia antibiotice la fel poate pierde sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| emy a răspuns:

Din cate stiu eu, da, daca o femeie/fata insarcinata face efort, poate sa piarda sarcina. Daca ia antibiotice, nu stiu, depinde ce antibiotic ia. Femeile insarcinate nu pot sa ia orice medicament. De aceea, cred ca cel mai bine este sa consulte un medic.

6 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Nu se poate scapa de o sarcina in niciuna din cele doua variante, cel mai bine e sa mearga la un medic cat mai repede posibil

| marycroitor a răspuns:

Depinde de sarcina

| XcritiX a răspuns (pentru mixxjim):

Pai ca sa nu ramana gravida adica am facut sex cu ea astazi si nu ne-am protejat zic sa faca sport in special pentru abdomen sau sa ia un antibiotic ceva... ce crezi?

| mixxjim a răspuns (pentru XcritiX):

Trebuia sa va informati catusi de putin inainte de a face sex si alta data sa nu mai faceti sex neprotejat, ca exista probleme mult mai mari decat o sarcina nedorita in cazul in care faceti sex neprotejat (sida de exemplu). poate lua pastila de a doua zi daca nu are alte probleme de sanatate, se gaseste la farmacii http://www.qbebe.ro/......_a_doua_zi

nu merge cu niciun fel de sport iar daca ia antibiotice poate face un copil cu malformatii dar de pierdut o eventuala sarcina nu se intampla. sanatate, aveti grija de voi!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca face efort poate pierde sarcina si, ecl mai proibabil, isi va pierde si viata, mai ales daca este la prima sarcina sau are sub 18 ani. Daca ia antibiotice, cel mai probabil va face un copil cu malformatii, dar nu va pierde sarcina. Trebuie sa stii ca natura va proteja viata copilului peste viata mamei, asa ce este foarte probabil sa moara intai mama daca incearca sa-i faca vreun rau copilasului.

| mixxjim a răspuns:

Sarcina trebuie sa aiba minim 3-4 luni ca sa fie afectata de un efort deosebit al mamei, nu 3 ore... alta data fa tu un minim efort si tine-ti pantalonii pe tine sau macar cumpara un prezervativ sa nu mai pui fata sa impinga tancuri si sa-si puna viata in pericol pentru cateva minute de placere