| Claudiu193729 a întrebat:

Daca pe tatăl meu îl doar tare mâna în partea de sus până la umăr de vreo 3, 4 zile,și deși a fost la medicul de familie,și medicul i-a dat tratament,dar durerile sunt aproape la fel de mari după tratament, la ce fel de medic ar trebuie să meargă pentru un film sau ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Ct/rmn. Sa ceara trimitere de la medicul de familie și o sa fie gratis. Numa sa nu aibă probleme cu inima. Dacă îl doare mana stângă, sa meargă și la un control la inima

| Claudiu193729 explică (pentru annonimaaaa555):

A fost deja la medicul de familie, dar întrebarea era la ce fel de medic poate merge ((de exemplu ORL este pentru urechi)) dar pentru mâini la ce medic trebuie mers?

| Claudiu193729 explică (pentru annonimaaaa555):

Nu e vorba de bani, deci poate merge și la particular fara trimitere, bine el nu vrea să meargă la medic, dar in caz de tot așa o să-l doar mana la ce fel medic particular poate merge?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Claudiu193729):

Trebuie sa facă un ct sau rmn sa vadă. Prima data eu zic sa meargă la cardiolog sa vadă dacă nu e de la inimă. După sa facă ct și rmn dacă poate fiindcă pot sa fie multe cauze. Poate să fie de la un nerv, de la coloană, de la inimă etc...deci prima dată cardiolog, neurolog și după dacă nu se găsește nimic, sa facă ct și rmn

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu zic sa nu riscati sa stati asa si sa mergeti direct la cardiolog pentru ca daca e vorba de mana si umarul stang e posibil sa fie de la inima. E plina tara de cardiologi, in orasele mari suni sa faci programare si gasesti chiar in aceeasi zi. Ma refer la o clinica privata
Puteti merge si la urgente dar nu stiu daca o sa-l bage in seama sincer, mai mult stati pe la usa.
Medicul de familie nu are cine stie ce competente, au fost sute, mii de cazuri cand medicii de familie au zis ca pacientii nu au nimic iar ei de fapt aveau ceva foarte serios

| Solane a răspuns:

Sa mearga la otoped. Da, pentru maini si picioare, ortopedul e indicat.
Daca era de la inima cum tot insista mai sus, nu il tineau durerile asa mult. Sanatate!

| Holiday a răspuns:

Depinde de cauza durerii. Ce tratament i-a dat?

| darrio2007 a răspuns:

Medicul reumatolog. Medicii de familie sunt cei care au terminat facultatea cu note mici. Experienta la fel.

| Cipi1212 a răspuns:

La un medic care să îl pună la tomograf sau RMN.