Nu trebuie sa mergi nicaieri, doar vezi sa nu pacalesti prea mult oamenii. Nu de alta, dar poate iti va afecta bipolaritatea la un moment dat sau te vei simti o persoana rea.
In mare spus, trebuie sa-ti controlezi cat mai bine ipocrizia, succes
Bipolaritatea nu implica probleme psihice, doar usoare schimbari de caracter. Acestea sunt prezente la foarte multe persoane Un psihiatru, dupa consultari, ti-ar oferi o prescriptie medicala pentru a atenua diferite tulburari psihice sau chiar a le asupri. Daca nu vezi asa ceva in comportament, nu vad rost in a merge la psihiatru. Consulta-te cu psihologul si daca te va sfatui el sa vizitezi psihiatrul, atunci poti face acest pas.
Din cate stiu trebuie sa mergi la psiholog inainte ca sa-ti dea diagnostic real de bipolaritate si trimitere eventuala catre psihiatru.
Nu cred ca trebuie sa mergi undeva.
Dar daca simti nevoia s-o faci, clar ca la un psiholog. Nu ai nevoie de psihiatru, nu ai probleme psihice. Si eu sunt bipolara, dar nu vad asta ca pe un lucru grav.
Cat timp nu te-a consultat un medic e doar impresia ta, nu poti sa-ti pui singura diagnostic.
anonim_4396 întreabă: