Ai nevoie de afecțiune, nu doar de pastile, încearcă să o găsești. In ziua de azi e greu, pentru că în lumea asta greu găsești persoane să te asculte. Poți să găsești un preot cu HAR, să te descarci și să nu îți găsești remedii precum sinuciderea.
Ce ai pățit? Vrei să te sinucizi? Și eu vreau, nu ești singurul!
Cred că mori pe loc!
Dar există și alte metode de sinucidere! Dacă te prinde un vecin în brațe și nu mori? Trebuie să suferi!
Dar gândește-te că cineva mai are nevoie de tine-n lumea asta! Aș scrie eu mesaje încurajatoare, dar nu mi se cere. Înaintă să zică cineva ceva. Nu, nu sunt nepăsătoare! Dar în momentele când simt că vreau să mor, eu fac spume la gură când văd că unii îmi spun „viața-i super" și de astea. Dar dacă vrei, aici sunt!
Depinde cum cazi. Daca dai cu capatzina in beton, practic nu ai timp sa simti durerea. Daca pici cu picioarele si eventual te si rostogolesti, posibil sa iti rupi o gramada de oase si sa ramii constient. Sau sa te trezesti dupa ceva vreme si sa doara a draq de tare.
Ție parca ți-am mai scris acum ceva timp. Nu cred că a experimentat cineva de aici ca să îți spună. Ieși la o plimbare, privește cate lucruri frumoase pe lângă cele rele și seci și acre și murdare din viața. Încearcă să îți deschizi larg ochii, să iubești și să te rogi. Cu siguranță ai principii, scopuri, și înainte de toate o misiune pe care trebuie sa o îndeplinești. Daca nu ai cu cine te consulta, sunt aici ! tine capul sus bro, e greu dar cu bună voința reușești! Sunt mulți care au ieșit din acest semi iad. Multi în situația ta, putini care te înțeleg, dar minunile exista. Tu însuți fi le creezi
Dar gandeste-te la urmatoriu scenariu: nu mori si ramai toata viata paralizat, nu o sa poti sa misti nici macar un deget si deci nu vei putea nici sa te sinucizi. Asa ca stai naibii potolit.
Trebuie sa calculeze si el distanta de sus in jos atunci si sare prima oara in cap si poate nu aterizeaza in picioare sau cumva sau invers
Nu stiu daca ai simti durere ca nu am sarit de la etajul 10
Dar pentru cunostintele tale creierul nu moare atat de repede. Prin secolul 17-18( nu stiu daca am spus bine secolele) s-au facut cateva experimente interesante. Pe vremea cand inca se taiau capetele oamenilor, un savant a asistat la 2 decapitari. In ambele cazuri au fost aceleasi rezultate. Dupa ce capul se desprindea de gat si se rostogolea pe jos, savantul il striga pe nume pe cel care a fost decapitat. Acestia nu raspundeau dar isi indrepta privirea spre acesta, apoi continuau sa se uite "in gol". Savantul continua sa ii strige pe nume si a costatat ca dupa ce se scurgea tot sangele din creier, cel decapitat nu isi mai indrepta privirea spre el.
Deci e posibil sa simti ceva, atat durere cat si frica si anxietate si regret... toate astea sunt produse de creier.
Raspuns mai incurajator ca al tau nu am mai gasit. Meriti funda!
N-ai cum să știi până nu experimentezi. Însă, dacă intenționezi să faci lucrul ăsta, dă-mi voie să-ți spun că ești cât se poate de laș. Nu-ți spune ție personal,
ci tututor ce se află într-o astfel de situație. Ambiționați-vă. Răbdare. Timpul le rezolvă pe toate.
Pai nu pot iesi din casa din cauza anxietatii iau tratament dar degeaba si am probleme grave si cu transpiratia ma distrus complet anxietatea mersi pentru incurajare dar inevitabilu cred ca oricum o sa se intample mai devreme sau mai tarziu.
Sinuciderea nu demonstreaza decat ca esti un las caruia i s-a urat cu binele. Sinuciderea nu te face sa arati ca un erou. Cei apropiati vor plange dupa tine, probabil gandindu-se ce decizie proasta ai putut sa iei.
Nu mai fi egoist si gandeste-te ce ar simti cei care chiar te-au iubit. Prietenii, parintii... ar fi toti distrusi.
Prin sinucidere, vei scapa de durerea fizica, dar cea sufleteasca nu iti va disparea nici dupa aceea. Corpul tau moare, dar sufletul nu.
Ai dreptate la asta ma gandeam si eu. singura modalitate este cu pistolul dar e cam greu de obtinut.
Daca tu nu ii dai incredere aici in viata pana acum sigur o vazut neplacut si pana nu are alte idei sigur tot asa negativ va fi
Pisa-te pe toti si fa-o ca oricum viata e mai naspa ca moartea asa ca((((: da totusi nu de pe bloc ca sunt sanse sa traiesti sau sa mori incet desi zic sa ramai in viata si sa descoperi chestii misto despre noi, corpurile noastre si etc ca am fost si eu ca tine si acum astept ziua de maine sa o trăiesc la maxim, daca mai esti vie/viu cand mai vezi asta înseamnă ca trebuie sa iti continui viata ca daca e plictisitor dupa ce mori si regreti((:
Da mai sunt in viata ma gandesc doar 50% sa o fac 50% nu o fac fiindca s-ar putea sa nu mor si sa raman paralizat. o sa incerc sa fac rost de pistol daca vad ca ma simt in continuare rau si nu pot iesi din casa
La asta m-am gandit si eu ca daca sar cu capu inainte ca la piscina s-ar putea sa arerizez in picioare e foarte riscant
Pai de ce esti trist ca ai datorii din cauza ca ai pierdut la pariu?
Sincer da dar nu acum in viitoru apropiat. o sa vad cum ma simt dupa cateva luni. Depinde. E pe dracu super sufar de depresie de 12 ani imi pare rau ca nu am facut-o mai demult.
Si cu pistolul poti sa ramai paralizat crede-ma, eu ma gandeam la spânzurat da nu dau idei ca si asa ramai paralizat dar nu fa asta, esti baiat si viata-i una, trăieşte-o frate serios, fa o lista si fa tot ce vrei ca e vara
FlorinPATRON întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: