anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca sari de la etaju zece cat simti durerea pana mori? Sau mori pe loc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IoanaFrancesca a răspuns:

Ai nevoie de afecțiune, nu doar de pastile, încearcă să o găsești. In ziua de azi e greu, pentru că în lumea asta greu găsești persoane să te asculte. Poți să găsești un preot cu HAR, să te descarci și să nu îți găsești remedii precum sinuciderea.

54 răspunsuri:
| Dalmore a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vrei tu să-l urmezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dalmore):

Doamnele primele.Eu nu ma încadrez on categoria asta după tine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cfrtobias):

laughing nu. pai dupa 12-14 ani de depresie anxietate generalizata si alte afectiuni psihice cum sa fiu?
Sa nu mai zic ca nu pot iesi din casa din cauza anxietatii si am ramas fara nici un prieten. maicamea are tumoare la rinichi poate oricand sa moara, taicameu este mort, mai am si datorii la recuperatori de 18 milioane cat de curand se fa face 27 si lista continua. cel mai rau ma doare nu ca nu pot iesi din casa ca cu ochelari de soare pot ci ca am ramas fara nici un prieten toti erau pe interes.

| cfrtobias a răspuns (pentru anonim_4396):

Prima oara incearca sa numai faci datorii pe urma fii alaturi de mama ta si nici eu nu am prieteni multi da is ok

| OldSoul a răspuns:

Mai bine incearca sa adormi pe balcon, asa, cand o sa adormi, o sa cazi jos, si probabil, dormind, va fi ceva mai usor de suportat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OldSoul):

Nu am balcon happy si sunt la etaju al doilea sunt sanse mari sa scap dar sa raman pe viata paralizat. cianura ar fi cea mai utila sau pistol dar cam greu de obtinut. orisicum sunt curios cat mai rezist

| OldSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Vinde-ti un rinichi si cumpara-ti un apartament la etajul 10.
Oricum nu o sa faci mare lucru cu rinichiu ala dupa ce mori.
Apropo, nici cu apartamentul ala de la 10 nu o sa ai ce face.
Astept un mesaj in privat sa facem un act de donatie rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu existã modalitate de sinucidere farã durere laughing
Plus tot inapoi te intorci laughing, daca crezi in re-ncarnare si-n Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da asa este, da cred in reincarnare... De fapt cred ca am trait si alte vieti anterioare si in toate mam sinucis laughing

anonim_4396

Viata e ca un joc cretin care te enerveaza pentru ca nu poti trece de un anumit nivel, chiar nu ai invatat nimic si vrei sa te dai batut si de data asta? laughing

anonim_4396

Nu stiu ramane de vazut, dar in principiu ai mare dreptate

| Sonia822 a răspuns:

Da, e o moarte violenta. Simti cum se rupe fiecare osisor. Mergeam pe strada, si s-a aruncat unul de la et 10. Am vazut urmatoarele: s-a auzit trosc, si-a rupt gatul, bazinul, coloana. A deschis gura, facea o gargara cu sange. Treptat, capul a inceput sa i se invineteasca, s-a facut mov. Au venit oamenii, se uitau la el, atat, nu stia nimeni sa-i acorde primul ajutor. Salvarea e venit tarziu. 30 minute, cat a zacut acolo, i-a dat sangele pe toate gaurile: gura, nas, urechi, n-a murit pe loc. Probabil la spital

| Sonia822 a răspuns:

Indiferent cat de down te simti, n-o face, vor veni vremuri mai bune. Daca mori, te ingroapa si nu te mai trezesti niciodata. Ramai acolo, nu stai o zi, sau o saptamana, sau 2 ani, sau 5 ani, E permanent. In primele zile gazele imping urina si fecalele afara din corp, te caci pe tine. Dupa 10 zile viermii te transforma din stare solida in stare lichida. Asa se intampla cu toti mortii. Se fac apa in cosciug

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru cfrtobias):

Sare ca si cum ar sari de la platforma in piscina.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ar fi mai simplu sa vizitezi un psiholog? Sa cauti chestii care sa te faca sa ai chef de viata?

| cfrtobias a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Poate il cearta mama lui si ii e frica din moment ce voia sa scape usor sa zicem...

| christine99 a răspuns:

Nu stiu, n-am incercat laughing

| AdelinaC a răspuns:

Doamne fereste, linisteste-te ca orice are o solutie. Te inteleg perfect, chiar mi-ar placea sa te ajut, ma poti contacta oricand simti nevoia. https://www.facebook.com/adelina.andreea090?ref=bookmarks

| 1231242 a răspuns:

Din niște cunoștințe minimale pe care le posed, dacă nu te lovești la cap sau te lovești relativ superficial, vei simți un impact puternic, care fie o să îți disloce, fractureze, fisureze oasele sau să ți le rupă, dar dacă te lovești la cap fie intri în comă aproape instantaneu, fie mori din cauza hemoragiei fie dacă nu ți se acordă primul ajutor sau poți cădea în așa fel încât să îți rupi gâtul direct, oricum ar fi, dacă capul a fost implicat șansele de supraviețuire vor fi minimale oricum.

| 1231242 a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Scenariul acesta cu răspunsul pe nume și cu mișcatul, eu personal nu îl cred, nu neg că ar fi imposibil, dar puțin probabil, de obicei când ești ghilotinat, îți pierzi cunoștința din cauza lipsei de oxigen și hemoragiei abundente instantanee, dar după câteva secunde creierul e ca și mort, din câte știu.

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Simti durere pana mori pe loc

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Cum sa nu te doara daca te arunci in cap de la etajul 10? te doare daca dai cu capul in coltul ferestrei dar daca te arunci in cap? crezi tu ca daca te arunci in cap ti se sparge cutia craniana si gata ai murit? nervii raspund la impact si mori efectiv de durere, ti se ard circuitele, ti se sparge planeta in cap. cand mori de fapt nu mori tu mor ceilalti pentru tine glumesc, daca nu te-ar durea cand te arunci in cap de la zece ce rost ar mai avea durerea? sau fraza Mor de durere? think about it. parerea mea un simplu muritor de durere in cot, te doare si te doare tare crede-ma. singurul deces care nu provoaca durere ar fi decesul in somn CRED... sau decesul survenit in urma unei supradoze de vreo substanta precum MORFINA care inainte sa ti se blocheze organele vitale ea deja a ajuns la creier si ti-a dat somnik pufoss, atata timp cat organele vitale sunt in functiune simti durere pana mori

| Anyo1988 a răspuns:

Hey nu stiu prin ce ai trecut sau daca mai treci inca prin asa ceva, insa crede-ma nu vrei sa faci asta, exista intodeauna o cale de rezolvare, si exista mereu o solutie mai buna, trebuie doar sa o gasesti, sau sa gasesti pe cineva sa te ajute in cautarea ta, cu totii avem un scop in viata asta, nimeni nu este aici din intamplar, te rog nu face asta si daca tu sau altcineva are nevoie de sprijin va rog sa ma cautati pe Facebook cu numele Yonik Andrey Ionel Movila.

| SterlicovErica a răspuns:

Încearcă și după ne zici și nouă!happy