anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca se taie din greseala un pic din buricul degetului unui copil (cu unghiera, de exemplu), pielea se regenereaza la loc, cu tot cu amprenta digitala sau ramane cicatrice? Aveti experiente de acest fel (personale sau din auzite), indiferent de varsta la care s-a intamplat? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din ce stiu, se regenereaza, poate o mica dar usoara cicatrice, dar... nu stiam ca un copil are "amprenta digitala".

3 răspunsuri:
| LDCCristi a răspuns:

In acel loc pielea se regenereaza exact ca ce.a dinainte. O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da, din ce am citit, amprenta exista, chiar daca nu li se ia amprenta de mici (de catre politie, medici, etc.)

Bebelusii au amprente inca din viata intrauterina (liniute/santuri in piele). Inca de la sase luni in uter, amprentele fatului de la palme si talpile picioarelor sunt complet formate.
http://www.livestrong.com/......in-babies/

Multmesc pentru raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Repet ultima chestiune "amprenta digitala"?
Amprenta doar, amprenta digitala este cod binar 000110010101001 intelegeti ideea? Amprenta bebelusului doar amprenta, de pe deget, nu amprenta digitala, digitala este doar atunci cand este introdusa in sistem digital, asta am vrut sa subliniez...