Evident ca trebuie sa fii insotit
asta se aplica la orice doctor
dar SI MAI MULT LA PSIHIATRU, acolo se poate aplica la orice varsta, din cauza ca te poate diagnostica, ca nu ai discernamant, dupa care se trezeste cu un pacient caruia nu ii poate face nimic pentru ca orice internare/tratament TREBUIE semnata de o persoana cu discernamant si responsabila de pacient
ca TOTUSI in rrrominica s-ar putea sa te strecori si sa scapi fara parinte, e posibil, dar dpdv legal NU e permis
Intreb din punct de vedere legal, daca pot sa primesc diagnostic+tratament daca ma duc singur.
Depinde... Eu am fost singură la alergolog și mi-a cerut să vin cu un părinte data viitoare, că trebuia să semneze nu știu ce document...
Nu este nimic în neregulă cu mersul la psihiatru, este ca orice alt doctor, apropo. Vorbiți despre simptome și el îți prescrie tratament dacă este cazul și cum e cazul.
Ai putea încerca să mergi singur dacă părinții chiar nu vor să vină cu tine... Și să explici asta psihiatrului.
Pentru orice consult/internare este nevoie de aprobarea părintelui până la majorat.
0k8 întreabă: