| DomnulMuratura99 a întrebat:

Daca sunt scund si fac sala muschii mei vor creste mai repede? ma gandesc ca e muschiul mai mic si daca sunt slab definirea s-ar vedea la fel mai repede? Si de ce unii dupa ce se apuca de sala cresc in greutate, gen se maresc muschii si aia atarna la cantar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NoName2210 a răspuns:

Pentru inceput ar trebui sa stii ca nu are importanta inaltimea, muschii dezvoltandu-se la fel in ceea ce priveste sala, iar in legatura cu definirea, sa stii ca cea in cre doar este atat de slab in cat ti se pare ca esti definit nu e definire, o definire corecta si frumoasa se obtine dupa foarte multa munca, sacrificii etc. astfel ca daca vrei sa ajungi un iti propui, la o masa muculara mare, la o definire frumoasa si accentuata cat si la o forta pe masura, iti recomand sa inveti cate ceva despre fitness, despre exercitii, alimentatie, program de lucru la sala etc. Sper sa te ajute ce ti-am spus eu si iti urez multa bafta!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu asa merge treaba,e complicat, conteaza alimentatia,somnul, culturism, genetica, la inceput cresc repede apoi de adapteaza si cresc foarte greu, uni si manca mai mult, dar atentie caloriile conteaza indiferent ca facem sport sau nu

| NoName2210 a răspuns (pentru NoName2210):

Ma bucur ca am putut ajuta!

| DomnulMuratura99 explică (pentru NoName2210):

Multumesc mult de tot happy