| Raulbucse2 a întrebat:

Dacă țin o dieta și mi-am făcut un cheat meal de vreo 7.000-10.000 de calorii o sa ma îngraș?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Temporar da, dar scazi in zilele urmatoare.

| goguPatent a răspuns:

Cheat meal de 10000 calorii inseamna mancarea pe 5 zile la dieta

Răspuns utilizator avertizat
| Blueeyy a răspuns:

Un om normal consuma undeva la 2500 de calorii pe zi... cum pastele masii tii dieta si apoi faci un cheat meal de 7-10k calorii...
am un singur lucru de zis, nu esti sanatos la cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Blueeyy):

De unde stii ce aport de calorii are el in mod normal? Poate e sportiv.
S-au vazut sportivi cu 20000 de calorii pe zi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde de nivelul de calorii a dietei. 7000 de calorii este exagerat în raport cu orice dietă. Organismului nu-i plac șocurile.

| UserRo10 a răspuns:

Mi se pare un soc enorm. Nu ti s-a facut rau dupa?

| Violleta2022 a răspuns:

Wow, asta este o cantitate enorma... inseamna ca tot ce ai dat jos cu dieta le pui inapoi in 2 zile.

| Mosotti a răspuns:

Daca mananci 10000 kcalorii o sa iei cam 1, 15 Kg, daca mananci 7000, te-ai ingrasa 0, 7 Kg.

Dar dupa aia trebuie sa dai jos, si 1, 15 kile le dai jos in cel putin 8 zile daca ai un deficit de 1000 Kcal/zi fata decat arzi, am presupus ca arzi un 2200.

| Mosotti a răspuns (pentru Blueeyy):

E mult 2500, un barbat arde cam 2200-2400/zi maxim.

| Mosotti a răspuns (pentru UserRo10):

Eu am mancat si 11000 kcal odata si nu mi s-a facut rau, 16 felii de placinta cu mere si apoi destula nutella cu paine.

| Mosotti a răspuns (pentru Raulbucse2):

Cum nu era? A intrebat omu daca se ingrasa, si i-am explicat cat si cum, ca sa stie la ce sa se astepte.