| cedracumacauti a întrebat:

Daca un baiat de 17 ani a facut oarecum treaba mare pe el deoarece in ziua aia a avut niste probleme (diaree)...dar nu se vedea, dar mirosea...e ceva de ras? voi ce credeti?
dar daca a facut un pic si la scoala si mirosea in clasa, voi ce credeti ca este de ras, ar trebui sa ii fie rusine acelui elev?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabiiHaș a răspuns:

Stai 'chill, nu trebuie sa spui ca nu mai suporti viata asta, multi am trecut prin momente jenante. si mai traim? da!
ce crezi, ca nimeni nu a avut macar o data rusine, chiar si mai mare? au trecut cu timpul oh go on. o fata de la mine din clasa a fost gasita cu tamponul in ghiozdan, si toti baietii au inceput sa rada de ea, au adus si alte clase sa vada, ea nu mai putea de rusine, de fapt, nu era tocmai rusine, era un lucru normal. dar ce sa faci, toata lumea e rea.
calmeaza-te, cu timpul vei si uita.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pai cam este rusine. Daca stia ca are asemenea probleme trebuia sa se invoiasca pentru ziua respectiva.

Răspuns utilizator avertizat
| GabiiHaș a răspuns:

Pai da ma, eu intr-a 6-a am avut un coleg din Italia care a patit asta la sport, doar ca si-a dat drumul calumea, si a fost cam rusinos. juca fotbal cu inca 2 clase cu 2 ani mai mari, a fost jenant :-s.
da' de ce, ai dat-o-n bara cu faza asta raised eyebrows?

| cedracumacauti explică (pentru GabiiHaș):

Pai dimineata ma durea burta, i-am zis mamei faza asta, dar a zis ca imi va trece avand in vedere ca mi-a dat furazolidon! ma durea un pic burta, iar pe drum spre sk mi-a venit sa fac m-am scapat involuntar, am facut la sk la baie, am aruncat chilotii etc, eu am fost la sk pentru matematica ca avem o conventie cu proful...iar in drum spre statia de microbuz (Ca eu fac naveta)...m-am mai scapat un pic pe mine
din microbuz m-a dat jos ca i-am murdarit husa la scaun! dupa aceea a venit cineva cu masina dupa mine!
Ce sa ma fac? nu mai pot-mor de rusine, numai suport viata asta sad

| Azµre a răspuns:

Nu. e ceva normal și de înțeles