Sigur ca nu, deoarece in absenta testosteronului, secretat de testicule, nu se produce erectia.
Testiculele produc hormonii sexuali, testosteronul si sperma. nu vad de ce ar avea o problema sexuala (erectie) cat timp aceasta nu este produsa de testicule...desi avand aceeasi functie ca la animale, nu vad vreun caine castrat sa mai urce pe femele. deci teoretic nu are nicio problema cu sexul, practic are.
In suprarenale se produce o cantitate foarte redusa de testosteron, egala la barbat si la femeie, incapabila sa sustina o erectie, capabila doar sa sustina raspunsurile la agresiune. cat despre faptul ca nu testosteronul sustine erectia, vei invata in clasa a opta la biologie ca o face. pana atunci, daca esti curios, poti citi de exemplu articolul de pe wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Testosterone)
Imi cer scuze daca tonul nu era cel potrivit, nu a fost intentionat. Dar nu cred ca o persoana care a terminat liceul macar nu stie lucrurile astea, asa ca am banuit, si banuiesc in continuare, ca ai 10-11 ani. Nu ii tari in noroi pe profesorii de la UMF Cluj, e pacat de munca lor si e rusine pentru tine. Citeste linkul, o sa te lamuresti, crede-ma. O sa intelegi exact cum e cu suprarenala. Sunt chiar chestii simpatice acolo, cum ar fi rezultatul unui studiu care arata ca barbatilor indragostiti le scade secretia testiculara de testosteron ceea ce duce la scaderea libidoului si la fidelitate, in timp ce femeilor indragostite le creste secretia de testosteron. Totodata, scrie acolo ce este andropauza si care este mecanismul scaderii frecventei, duratei si intensitatii erectiilor o data cu scaderea nivelului de testosteron testicular. Stii, cand vrei sa pari mai mare decat esti sa sa-ti arogi niste studii pe care nu le ai, ai grija, ca te poti frige rau, poti da peste cineva care chiar are studiile respective si care se prinde imediat.
mihneajuk întreabă: