Vape, trabuc si pipa nu se trage la plamani, ci doar se pufaie.
Cancer poti face si daca nu fumezi /vapezi. Exemplul este un tip din strada vecina, care a lucrat doar la birou (cu nefumatori! ), NU a fumat deloc la viata lui, iar de cateva luni sufera de cancer in zona broncho-pulmonara.
Locuieste insa la parter, intr-o intersectie de drumuri foarte circulata, in dreptul semaforului, unde se opresc masinile la culoarea rosie.
Este acelasi lucru si cel putin 80% din fum, tot in plamani ajunge.
De altfel nu exista tras in gat, este dor o perceptie incorecta.
Nu uita, plamanii tai sunt deja foarete afectati de anii de fumat nicotina, acum fiind doar o chestiune de timp sa provoace convulsii, greutate la respirat si probleme respiratorii mari, daca nu incetezi efectiv fumatul, imediat.
Ma asteptam sa nu fii un om serios, care a inteles gravitatea starii lui de sanatate, nu un copilas de 5 ani, care cauta orice tric sa mai traga o tigara sau ceva pe nas.
Pacatde viata ta pe care o scurtezi cu fiecare fum tras pe nas sau gura, pentru ca comportamentul tau este a unui iresponsabil, daca nici acum, cand medicul ti-a aratat in ce stadiu esti, tu tot nu vrei sa intelegi gravitatea situatiei tale.
Nu inteleg ce spui aici
am doar plamanii negri de la acele tigari, ce probleme? si dupa 3 luni de fumat plamanii se innegresc, iar eu, simt nevoia de acel viciu, incercand doar sa l inlocuiesc cu ceva mai putin nociv. Nu cred ca ar fi nici pe jumatate nociv daca as vapa doar in gat, FARA sa inhalez in piept acei vapori
Nu poti sa intelegi, ca nu exista vapat in gat?
Fumul ajunge in plamani in proportie de 80%, la fel si daca stai langa cineva care fumeaza, chemandu-se fumat PASIV.
Dar este viata ta si faci ce vrei cu ea.
Incearcam doar sa te ajut a intelege, ca ceea ce vrei la acest moment, este prea periculos pentru tine, care ai deja plamanii afectati si de continui, nu mai apuci 20 de ani.
Trecand peste risucuri si propaganda anti-fumat
eu am o observatie, cam penibila:
DE CE MAI VAPEZI?!? nu ai pe ce da banii?!?
daca nu tragin in piept si nu cauti efectul nicotinei, atunci la ce te mai chinui cu vapatul?!?
RobyR0 întreabă: