| JetBlueJet a întrebat:

Daca vreau sa cumpar fiole sau capsule de vitamine de la farmacie imi trebuie prescriptie medicala sau pot sa le cumpar si fara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vitaminele se dau fara asa ceva sa stii asta, in orice caz organismul are nevoie de putine vitamine care daca manci legume, fructe nici nu ai nevoie, tu find fata recomand fierul, calciu cand ai menstra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vitaminele le poti cumpara si fara Jetulet, dar daca nu te duci la nenea doctor, nu stii daca ce iei tu, ai intr-adevar nevoie.

| JetBlueJet explică (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa le inghit.
Am vazut pe net la remedii naturiste ca "cica" nu stiu care vitamine ar fi bune pentru cicatrici.Deci le aplic pe piele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru JetBlueJet):

Ah,dar asta iti poate spune si farmacista aia de acolo.
Te-ai ars hm?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiolele cu prescriptie medicala.Capsulele...nu stiu.Stiam ca doar vitamina C si alte cateva fara prescriptie.

| JetBlueJet explică (pentru anonim_4396):

Eh...Sunt destule cicatrici de la multe chestii

| Sebytza21 a răspuns:

Nu iti trebuie, doar daca era antibiotic iti trebuia. la vitamine nu are nicio treaba

| BlackPantherWow a răspuns:

Poti sa le cumperi si fara prescripție.

caramela
| caramela a răspuns:

BUNAhappy
Se dau fara reteta, dar ar fi indicat sa iti faci un set de analize sa vezi daca ai nevoie de ceva anume...
Atunci medicul, pe baza analizelor iti va recomanda ceva (daca este cazul)
O zi buna happy

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Te-ai ars?

| JetBlueJet explică (pentru FABULOSUL6000):

A nu.
Este pentru altceva.

| Gixlory a răspuns:

Nu neapărat depinde de ce vitamine este vorba

| alexandrualind a răspuns:

Cred ca si fara.