| zaapalici a întrebat:

Dacca tragi o data din tigara nu ti se poate intampla nimic, nu? aaa si dacca tragi o data nu te obisnuiesti, nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da.nicotina e absorbita imediat in sange, si pana o elimini, o sa-ti ceara alta.si o vei aprinde singur.de aia-i zice iarba dracului.ai pus botul, nu mai scapi.toti prostii au crezut ca se pot lasa cand vor ei.si eu la fel cand eram prost, si de abia ma apucasem.dar nu se poate. vrei tu sa te lasi da nu se lasa tutunul de tine.se tine precum scaiul.eu am 17 ani de cand nu mai fumez.dar am tras 11 ani si in fiecare zi ziceam; de maine ...gata.

5 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Nu, stai linistit/a, nu patesti nimic. E nevoie de mai mult decat o tigara pentru a deveni "dependent" de fumat, fizic si psihic.

| cristi27 a răspuns:

Eu zic ca e mai bine sa nu tragi, asa au zis toit inainte de a se apuca de fumat, nu li se intampla nimic de la un fum si au ajuns la 2chiar 3 pachete pe zi.Parerea e ca nici macar din curiozitate sa nu incerci.Bafta

| Deniisze a răspuns:

Nu neaparat

| iJustWannaDance a răspuns:

Din cate stiu eu, nu se inatmpla ninic.

cel putin asa a fost la mine.

Prima tigara NU da dependenta si nu cred ca te afecteaza cu ceva la plamani.

| finette a răspuns:

Dac tragi o data e posibil sa vrei sa tragi si a doua oara. nu neaparat ca o sa iti placa dar apoi doar nu arunci tigarea dupa ce ai tras un fum nu? mai bine las-o balta