Uite pe linkul asta poate te ajuta;)
http://www.raspunsuri.info/......ai-groase/
Pai ca sa te ''ingrasi '' la picioare inseamna sa faci exercitii pentru gambe. Si eu am picioare lungi si slabe, dar de la un timp m-am apucat sa fac exercitii de genul: genoflexiuni, ridicari pe varfuri. si a trecut cam o luna de cand am inceput si acum picioarele par mult mai ''groase'' si am si muschi frumosi . Sper ca te-am ajutat.
Eu una cred ca de ingrasat doar la picioare nu poti ...sunt persoane care,desi mananca pentru a se ingrasa intr-un singur loc,cum ar fi in cazu tau picioarele,pun pe burta,pe solduri,pe maini.
zic sa faci ceva sport care sa iti antreneze mai mult picioarele, cum ar fi atletismul.
oricum, noroc :*
Mai mult sport eventual, in rest nimic. Esti in crestere, corpul se modeleaza, ai rabdare. Sa nu te puna necuratul sa iei nu stiu ce pastine ca te nenorocesti pe viata.(stiu cazuri)
Daca vrei iti dau de la mine, ca eu vreau sa am picioarele mai slabe. Serios acum, de ce ai vrea sa te ingrasi? Ce fata nu ar fi multumita cu picioare lungi si subtiri?
Greu te ingrasi la picioare, in locul tau as pune ceva muschi pe picioare, si cel mai bine faci mergand cu bicicleta!
Maa uni isi doresc foarte mult sa aiba niste picioare ca ale tale si tu ce faci? te rog sa te mai gandesti oricum daca vrei sa fii un pic mai dolofana nu fa sport stai in casa pe scaun la PC.
Salut:*:*:*.Din pacate suntem amadoua cu aceleasi probleme si eu am aproape 14 ani si am 1.65 si sunt ff slaba.e nasol dar poti lua vitamina C care iti face pofta de mancare. Primesc funda?:*:*:*:*
Mi-s-a intamplat si mie, am fost surprins pentru ca joc fotbal, aveam 14 ani si nu aveam piciorul format decat la pulpa, o problema pentru mine au fost gambele.So,incearca un excercitiu destul de simplu, mergi pe varfuri fara incaltaminte cat mai mult, cat iti permit picioare, iar pentru a avea un picior frumos, alearga , Sper ca te-am ajutat! Succes!
E bun exercitiul asta sa merg pevarfuri fara incaltaminte?:-o
De unde sti? Scrie pe net? Daca da, da-mi un articol ceva, poate mai descoper cate ceva.
S-ar putea sa scrie si pe net, Dar mi-e mi-a recomandat Preparatorul fizic, Have a nice day!
Cauta-ma pe facebook si pe pagina mea o sa vezi cateva retete pentru ingrasare
Hei vreau si eu sa fac muschii, lasa.mi facebook.ul sa mai vorbim! nu merge sa-ti trm mesaj.te rog help me!
Si eu am 14 ani si sunt si mai inalta ..la 1.65 nu e nmc...Eu fac atletism si am mushi si picior mai"gros" ) si pe langa fac si genoflexiunii...Mananca mult:*
Si eu am aceeasi problema. Am 1.72 si 48 kg. Nu am habar ce sa fac, de mancat nici eu nu mananc pentru ca nu am pofta de mancare... A devenit o problema destul de mare pentru mine.
Trebuie să faci genoflexiuno cam 10/15pe zi si să mănânci.
Pentru poftă de mâncare mănâncă miere.
Nici mie nu imi plac de loc eu am 13 ani picioare lungi slabe si am 165 cm la fel
dobrin1019 întreabă: