Ai aici prospectul de la samponul medicinal cu Nizoral :http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1977 Dupa cum vezi decoloreaza doar parul degradat prin vopsiri repetate sau parul carunt. Sensibilitatea la constituientii samponului este de natura individuala : unii, pot avea reactii cutanate alergice atii, nu. Este un sampon medicinal f. scump iar daca nu este cuprins in lista tratamentului recomandat nu vad de ce l-ai adauga tu. Oricum, problemele scalpului nu se rezolva numai cu acest tratament. Tratamentul trebuie alaturat eliminarii cauzelor ( stres, oboseala ) care se presupun a fi generatoare a problemelor, altfel tratamentul nu are efect
Numai bine!
@alessia5158: Prima oara doctora vroia sa imi prescrie acest sampon insa si-a dat seama ca este prea puternic pentru ce am eu acum si a renuntat. Vroiam sa stiu pentru orice eventualitate daca se agraveaza problema. De scapat mi-a zis ca nu voi scapa de ea in totalitate dar se poate agrava, nu l-am adaugat eu asa tam nesam sa ma aflu in treaba.
Mi-a spus si ce imi spui tu, sa incerc sa elimin pe cat posibil stresul si alti factori asemanatori. Oricum, mersi pentru informatii.
Nu decoloreaza, m-am facut si eu.Si eu am facut o data o alergie cumplita!
Poti sa te faci cu cateva galbenusuri de ou in cap, cu ceva sampon pe baza de petrol. Ajuta f mult!
Eu nu am mai avut matreata si parul meu arata spectaculos, si stralucea. E mult mai bogat si frumos
Mult succes:*!
Foxy, grija mare ca ramai cu un pic de par in cap, si ala anemic. Lasa tratamentele. 1. Matreata apare pe fond de stres, dispare la fel. 2 Problema este ca atata timp cat ai matreata, iti formezi niste ticuri de scarpinat de care trebuie sa scapi. Ca sampon, pentru par gras iti recomand ceva profesional: Satinique varianta purifianta. dupa asta iei o varianta mai delicata, de utilizare zilnica. Iei un litru fiindca se pot spala toti din casa fara probleme, iar tie iti trebuie o vreme indelungata. Costa 112 lei, un litru. Suna-ma la 0732258668.