| xXFaLlEnAnGeLXx a întrebat:

[dau funda ]Hey am fost si mi-am facut analizele si mi-a iesit ca :
-sunt foarte stresata
-am circulatie deficitara (circulatie dezechilibrata)
- crize de tahicardie (probleme cu respiratia)
- imi lipsesc vitaminele d; e; b;
-am nisip la plamani
- am strabism(boala de vedere)
-si am glicemia 120 (foarte mare, dar nu am inca diabet)
In fine, vreau sa stiu care dintre lucrurile aste imi provoaca cearcanele, am niste cearcane umflate si mov, si vreau sa stiu din ce cauza le am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu stiu ce analize sunt astea, dar ori n-ai inteles tu nimic, ori le-ai facut la un sarlatan.
Tahicardia este o problema cardiaca (cresterea ritmului cardiac), nu are treaba cu respiratia. Nisip la plamani nu exista (poate la rinichi).

| bobby_7474 a răspuns:

Daca zici ca ai tachicardie,si cearcane umflate si mov,s-ar putea sa ai lipsa de fier, chiar si stresul este un simptom a lipsei de fier, glicemia 120mg% nu este mare este in limita normalului,iar nisip la plamini nu cred ca ai, pentru ca asa ceva nu exista, pentru circulatie sint medicamente f bune homeopatice ex. tebofortan, iar lipsa de vitamine o poti rezolva cu vit.si alimentatie bogata in vit., vit D o iei de la soare sau picuri, multa sanatate

| Zazu a răspuns:

Cred ca daca are tahicardie si este stresata e posibil sa se ventileze prea mult si de aici asa zisele probleme de respiratie?! Dar fetii asteia ori ii lipsesc prea multe vitamine,ori e prea stresata de prea multa informatie de pe net,de la strabism cred ca i se trage si nisipul la plamani.
de fapt, deci, in consecinta, problema cea mai grava sunt cearcanele.te-ai batut cu cineva? de sunt umflate si mov?

| EnjoiProSkater a răspuns:

YoY mama draga a iesit mai urat decat la mine cand am luat spiceuri.