| Funditaroz a întrebat:

DAU Funda! Hey, TPU! Vreau sa ma ajutati cu o chestie serioasa. Eu sunt cam obsedata de slabit, la 11 ani am tinut prima dieta serioasa cu care am slabit mult, pentru ca pe la 10 ani eram grasuta, iar la 11 slaba. Dupa viata mea a fost impartita in doua: perioade de diete, in care imi trebuia vointa si perioade in care uitam de asta si ma ingrasam, dar putin, 1 kg cam asa, adica niciodata dupa o dieta n-am avut kg mai multe ca inainte sa o tin. Anul asta in aprilie aveam 43 kg, de atunci nu mai am vointa, n-am uitat de dieta, vreau sa o tin, dar nu mai am vointa, aman de pe o zi pe alta. Deja am pus cateva kg, am 46-47 si-mi vine sa mor, ma simt raaaau, ce sa fac? Dati-mi idei cum sa am iar vointa sa fac sport si sa tin dieta, cum sa ma abitionez? Ce sa fac sa nu mai mananc 3 inghetate in fiecare zi? Va roog. Dau funda cui imi da exercitii de slabit si sfaturi pentru a ma ambitiona!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| npx770 a răspuns:

Am oarecum aceeasi problema.Sunt mai mare ca tine si am 37-38 kg.Eu nu prea pun kg pe mine cand mananc,dar nici mult nu mananc.
Sfatul meu : Mananca sanatos(salata, legume, fructe, etc.), dar fa si sport.Saritul cu coarda poate fi distractiv, iar daca tii neaparat in vacanta te poti duce la sala sa faci cateva exercitii. Sper ca te-am ajutat.Succes si las-o mai moale cu inghetata. happy Tie chiar nu iti ingheata limba? happy

| Funditaroz explică:

Scuze pentru categorie, am vrut s-o pun la adolescenti.