Eu cred ca Hellas-ul nu are nimic natural in el, asa ca nu cred sa aiba acelasi efect ca o lamaie.
Pai Helas nu are proprietatile pe care le are o lamaie, in plus la ce contine. poate mai rau faci! Daca nu ai situatie financiara atat de buna..cumpara vreo 2 lamai si pune in 2 l de apa.Mai bea si de acolo, si bea si apa normala, astfel incat sa iti ajunga vreo 1 saptamana, 2!
Adica, tu mananci o lamaie pe zi? Ma mir ca nu ti-ai facut stomacul praf pana acum!
Hellas e tot ca lamaia, deci este buna ca inlocuitoare de lamaie sau apa cu miere, este foarte bun si nu ingrasa!
Helas este un suc nu? Daca te referi la suc...iti sugerez sa nu.Un suc nu se compara cu traditionala limonada.In suc sunt pusi multi conservanti ca sa reziste (incearca tu sa lasi o limonada jumatate de ora sa vezi ce gust are dupa..nu poti sa o mai bei, pe cand sucul sta in raft chiar si luni poate ani )
In perioada in care am tinut dieta eu imi faceam ceai cu diferite arome si il puneam la frigider(un fel de Icetea natural
Succes!
Da este bun. insa ai grija prea mult acid citric o sa dauneze, primul o sa fie atacat stomacul si crede-ma nu ai vrea sa ai probleme cu el o data inbolnavit nu mai scapi cu una cu doua bafta si mare grija la sanatate
Da,Helasul inlocuieste, insa o sticluta de Helas este un leu, si cam tot acolo ajungi, asa ca sfatul meu ramai la lamaie.Mai abtine-te de la una si alta si astfel iti prmiti sa iti ie lamaie.
Bafta cu dietaa!:*
Buna! Helas merge poti sa-l folosesti in locul lamaiei.Si daca vrei poti dimineata sa bei pe stomacul gol apa calda.Eu beau si este foarte bine pentru ca iti curata intestinele si te ajuta sa slabesti.In apa calda poti pune si helas. Sper ca ti-am fost de folos si iti doresc sa slabesti cat vrei tu! Pe curand!
Apa cu lamaie de 2-3 ori / luna, nu zilnic!
SI fara helas.
Voi nu va documentati DELOC inainte sa faceti un plan alimentar de slabit? De-aia multe fete ajung cu nspe mii de probleme de sanatate mai tarziu si isi dau cu pumnii in cap pentru dietele tinute.
Hei. Ce zici de Nestea?
As olosi Nestea la pliculete. ca cica un pliculet dinacela dizolvat in 2 l de apa are 80 KCAL.
Nu iti sugerez pentru ca sucurile :
1.nu sunt naturale, deci oricum nu te ajuta la slabit in nici un fel
2. te ingrasa destul crede-ma(eu cand m-am chinuit sa slabesc nu am pus gura pe suc...inainte sa incerc un fel de dieta m-am interesat pe net iar sucurile de orice fel sunt INTERZISE)
3.nu sunt chiar asa de ieftine nici pliculetele
E CEAI. Am multe pliculete ca varu meu distribuie asa ceva si de ai.dar n-am sa folosesc at Dar totusi Nestea e ceai nu suc`
sweety_9492 întreabă: