anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(Dau funda URGENT) ce-as putea avea? in zona intima simt o usturime insuportabila+mancarime si am si niste bubite micute rosii.ce sa fac? programare am numai vineri simt ca mor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Te duci la un cabinet ginecologic particular/privat.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Am programare vineri... ce crezi c-as putea avea? ma tem

| Donsavas a răspuns:

Te duci de urgenta la un cabinet particular si ceri sa ti se faca consultatia pe loc altfel nu mai apelezi la ajutorul medicului respectiv. Cand e vorba de urgente, te baga in seama. Ori daca nu, apeleaza la 112 si spune ca ai senzatii insuportabile de piele si ai nevoie de un consult cat mai repede! Poti suna! le spui ca nu este urgent, insa ai prefera sa vina pentru ca usturimile acestea te deranjeaza prea tare. Sanatate!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai? poti avea candida, in afara de mincărimi si usturimi, ce alt simptom ai? Scurgeri? Spală te cu ceai de mușetel in zona intimă, si nu mai folosii sapun gel de dus, nu te scarpina ca faci răni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nici gelul intim nu e indicat?

| christall a răspuns:

Pana ajungi la doctor te speli cu apa in care pui putin bicarbonat si apoi da cu crema de galbenele, e una nemteasca la plafar, foarte buna. E in jur de 10 lei. E bine tot timpul sa ai grija de igiena intima si sa dai cu crema de-asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru christall):

Multumesc mult, dar cam ce cantitate ar trebui sa fie si cum sa procedez?

| christall a răspuns:

Din cate stiu spalaturile externe se fac dintr-un litru apa fiarta si racita si 1 lingura de bicarbonat.