| Gino202 a întrebat:

De 2-3 zile am o durere în piept,câteodată am pe partea stângă,câte o dată pe dreapta, ce poate fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Se numește "junghi intercostal" și trece de la sine în aproximativ 2 săptămâni de la apariția lui. Durerea o poți ameliora cu pastile Tador de la farmacie. Îi spui farmacistei ce te doare.

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la medic.

| Recedaniel4 a răspuns:

Mergi doctor

| Recedaniel4 a răspuns:

Poate sa fie inima sau junghi in spate, mergi la cardiolog

| Concurs2025 a răspuns:

Banuiesc doar! Inchide-te la geaca cand iesi afara! Daca iesi incins din casa, faci embolie pulmonara. Bea ceai si ia-ti o punga cu bomboane mentolate cu eucalipt de la Dm...

| Gino202 explică (pentru Concurs2025):

Bomboanele cu eucalipt ajută la ceva?

| Gino202 explică (pentru anonimg):

Mie îmi este să nu fie ceva de la inimă…eu cred ca am și o răceală la plămâni pentru ca respir greu uneori și după tusă simt o mâncărime în gât și pe tubul plămânilor, poate fii de acolo?

| anonimg a răspuns (pentru Gino202):

Este răceală. Când va trece răceala va trece și durerea.
Te-ar ajuta și niște ceaiuri mai calde, și caută să eviți frigul și aerul rece.