| denysa1993 a întrebat:

De 2 ani de zile am dureri in partea stanga, intepaturi care ma mai lasa cateva zile dar mai mereu le am...am facut tot felul de analize si nu mi-au gasit nimicsad acum caut sa imi fac o radiografie cu bariu poate am ceva la stomac..chiar daca durereile si intepaurile care le simt sunt de-a lungul parti stangi nu doar la stomac, ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| viotedy a răspuns:

Doctorul care ti-a spus ca iradiaza durerea e cu pluta, ce sa mai iradieze de la apendicita? dupa 2-3 luni te durea colonul, multi oameni fac cancer de colon in urma operatiei de apendicice sau de fiere, dupa 20 de ani de la operatie.si eu am ceva ani de la operatie si ma doare colonul.

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O ecografie la un internist bun si analize de singe cu formula leucocitara completa. Sa nu ai ceva cu splina. Presupun si eu, nu te speria.

| AndreeaDeea98 a răspuns:

Ar trebui sa te duci sa te vada un medic chirurg...asta ar fi parerea mea...ar putea fi o durere de stomac de la alimentatie sau poate altceva mai complicat.si eu am avut dureri in partea dreapta, am mers la chirurg si era vorba de apendicita. dupa 2-3 luni de operatie aveam dureri in partea stanga.am mers la doctor si mi-a spus ca se radiaza durerea din partea drepta in stanga
Ar mai putea fi si splina

| viotedy a răspuns:

Colonul sau o nevralgie

| Katniss2013 a răspuns:

Am patit si eu ceva asemanator. Poate sa fie splina, iar durerile le resimti daca ai facut efort recent, de la oboseala sau un regim alimentar neadecvat. Lipsa de lichide ar fi o alta problema. Spre linistea ta ai putea sa faci o ecografie, dar cel mai probabil iti va spune sa reduci efortul in perioada urmatoare, sa incerci sa iti urmaresti cu atentie alimentatia si sa te odihnesti! Multa sanatate!

| HoneyPot a răspuns:

Cel mai probabil este boala colonului iritabil. Posibil si boala corhn, dar nu cred.

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Daca durerile se reflecta in hipocondrul stang, sau latura stanga, pot fi "n" motive.
De 2 ani de zile, ce fel de teste ai facut? Radiografie cu Bariu, te referi la endoscopie/colonoscopie?

Sanatate!

| denysa1993 explică (pentru AndreeaDeea98):

Durerile care le am sunt dupa cu ce m-am operat de apendicita..si ce durere sa radieze de la ce?

| denysa1993 explică (pentru DraudeS):

Colonscopie,ecografie si analizele de sange...radiografie cu bariu as vreaa sa mai imi fac dar nu gasesc clinici care sa mai faca investigatia asta sunt din Ploiesti si am sunat la multe cabinete dar nu au

| denysa1993 explică (pentru viotedy):

Si cum se manifesta durerea?

| viotedy a răspuns:

Arsuri,intepaturi sau durere, pe mine m-a durut a doua zi dupa operatie

Aa dar acum ti-a trecut?

| viotedy a răspuns (pentru denysa1993):

Periodic ma mai doare, eu si mananc nesanatos, cartofi prajiti, friptura...

Aa deci la tine e bine...eu in fiecare zi dimineata am niste crize dupa ce mananc oribile si nu stiu ce pot sa am, am facut toate analizele posibile si tot degeaba

Banuiesc ca n-ai facut si colonoscopie? eu n-am curaj sa fac.

Ba da am facut nu e asa grav...te doare doar putin dar asa in treacat si am facut.o degeaba sa aflu ca nu am nimic dar oricum cica colonul iritabil nu se vede la colonscopie, se vede doar daca e ceva grav polipi sau nu mai stiu ce

Inseamna c-ai dat bani degeaba.nu mai stiu ce sa zic.

| RAY a răspuns:

In piept simnti intepaturile?

| denysa1993 explică (pentru RAY):

Nu,e vorba doar de alimentatie si de problemele astea gastroenterologice sunt sigura de asta ca altfel pana acum se agrava ceva, dar eu nu am varsat niciodata nu am avut febra...deci e ceva ce persista de 2 ani