Daca stai in Bucuresti incearca sa mergi la RaFiziomed, kinetoterapeut Andrei Pogangeanu. Eu am fost la multi si el este printre cei mai buni pe care i-am gasit.
De unde stii ca discul nu este rupt? I-ai facut discograma? Faptul ca ai facut atatea terapii 2 ani, fara prea mare rezultat, ar putea fi un indiciu ca e rupt.
In strainatate (US mai ales, dar si UK) se pot face diverse terapii regenerative, minim invazive, pentru discuri, ligamente, tendoane, articulatii. Unii se recupereaza aproape complet. Bineintes, depinde de afectiunea fiecaruia si de pregatirea doctorului. Poti gasi mai multe info pe grupurile de Facebook - cauta prp.
Sanatate.
Încercați la Clinica Muller
Strada Anghel Saligny Nr. 9, Timișoara 300588
Sănătate!
Va mulțumesc frumos pentru răspunsuri, o sa caut mai multe despre clinica din Timișoara și doctorul din București. Despre disc știu ca nu e rupt, de la ultima interpretare a rmn-ului făcut recent. O seara frumoasa și la fel cât mai multa sănătate.
Din cate stiu eu, RMN-ul nu e f concludent pentru a determina daca un disc e rupt sau nu. Discograma este mai exacta in privinta asta.
Oricum, conteaza in primul rand cum te simti, si nu daca e rupt sau nu.
anonim_4396 întreabă:
Ionutjohhny întreabă:
dobrin1019 întreabă: