| Misha97 a întrebat:

De 2 săptămâni tot am mereu lenjeria intimă pătată cu galben nici la spălare nu se ia tind sa cred ca se decoloreaza lenjeria nu stiu ce sa fac! Cum sa scot pete sau ce sa fac sa nu o mai am patata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Pai chestiunea e simpla, ori ejaculezi voit in ea, ori ai polutii nocturne, iar sperma decoloreaza lenjeria.

| Dozyn a răspuns:

Incearca cu detergentul Vanish Gold. Bafta

| Misha97 explică (pentru SG1995):

Sunt fata

| Misha97 explică (pentru Dozyn):

Am pus tone de vanish o sa pun si gold

Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai scurgeri, poti folosi tampon.
Lenjeria se poate spala cu diferite solutii de inalbire, iar in functie de material se poate si fierbe (recomandat).

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Dacă ești fată atunci folosește un absorbant zilnic (nu are aripioare de prindere ca absorbantul normal și e creat special pentru a nu-ți mai murdării lenjeria intimă de această scurgere). Dacă ai nelămuriri atunci vorbește cu mama ta, și ea a trecut prin asta și știe cum să te ajute, și nici nu trebuie să-ți fie rușine de ea din moment ce e firesc. Sper că te-am ajutat, o seară frumoasă!

| alinadianaaa a răspuns:

Este vorba de o secretie vaginala care nu trebuie sa te sperie deoarece este normal, deoarece acesta secretie are rol de mentinerea vaginului umed si sa nu fie uscat, De obicei aceste secreti sunt mai abundente cu 10-12 zile inainte de menstruatie. Poti sa folosesti Protejslipurile pentru a te mentine proaspata, curata

| SG1995 a răspuns (pentru Misha97):

A, my bad.