| nicoleee30 a întrebat:

De 2 zile am inceput o dieta care consta in consumarea a 500-600 calorii /zi dar astazi am inceput sa ametesc un pic si sa nu ma simt intocmai in apele mele. Ii din cauza nemancarii sau din cauza ca corpul meu se detoxifiaza, adica din cauza schimbarii stilului de viata :*? Funda:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E din cauza faptului ca organismul nu poate functiona cu atat de putine calorii si asta iti afecteaza inima care nu mai pompeaza corect sange spre creier. Este efectul normal al infometarii fara cap. Nu stiu ce nutritionist ti-a recomandat asa ceva, dar asta nu este dieta de detoxifiere, ci de inanitie.

13 răspunsuri:
| eusunttheodorath a răspuns:

De curand am vazut le tv ca daca inainte de a incepe o astfel de diet tu consumai peste 1000 de calorii/ zi este posibil sa ti se intample asa ceva... cel mai bine e sa scazi uzor caloriile azi 900 maine 800 poimanie 700... pana canda ajungi la 500/6000 calorii/zi

| Deenni a răspuns:

Da corpul tau a fost obisnuit sa primeasca mai multe calorii pe zi si de aceea cum ai inceput dieta cu asa putine calorii ai o stare de ameteala, incearca o dieta cu mai multe calorii si fa sport te va ajuta mult sa slabesti, spor la slabithappy:*

| Lilia2621 a răspuns:

Eu de 4 zile sunt intr-o dieta, si consum pina la 1000 de calorii. Si da, aceasta e problema, ca te-ai schimbat ritmul de veata si modul de a manca, dar tine-te, fii tare si nu ceda. Stiu cit e de greu... Maninca cit maimulte fructe, salate, supe, proteine (fasole, peste, oua, lactate). Eu fac asa, si ma simt mult mai bine. Bea multa apa si multe ceaiuri. Daca vreai sa arzi cit mai multe calorii, bea un pahar cu apa cu jumatate de lamiie scursa in ea. Grapefrutul la fel arde caloriile. Daca vei renunta la aceasta dieta pe care ai inceput-o, e posibil sa pui mai mult de cit ai dat jos, asa ca din rasputeri tine-o pina la urma.

| Viviannnnnna a răspuns:

Fiecare are organismul lui puppy dog eyes Daca te infometezi nu slabesti. happy Ca sa slabesti trebuie sa faci sport big grin. incearca macar 20 de abdomene in fiecare seara big grin Daca poti sa faci mai multe happy decat sa te infometezi mai bine faci minim 10 - 15 abdomene happy. Asta daca ai ' burtica ' puppy dog eyes. Daca vorbesti de picioare iti recomand cate o alergare in fiecare dupa-masa happysau aerobic / dansuri big grin depinde de situatia financiara.

| nicoleee30 explică (pentru Brigaela):

Ca veni vorba de inima, atunci cand mi foame si nu mananc o aud cum bate tare, ii o senzatie naspa sad c poate fi :*?

| ღmarynaღ a răspuns:

Doamne cat de imaturi sunt oameni!, contacteaza-ma sweet.berry98
nu o sa regreti!

| AutumnDay a răspuns:

Buna!
O dieta cu 500-600 de calorii e echivalentul infometarii. E prea putin. Ideal ar fi sa consumi intre 1200-1500kcal si sa combini dieta cu sportul. Dieta fara sport nu se poate si nici invers.
Multa incredere in tine si ambitie daca vrei sa reusesti!

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru nicoleee30):

Miocardul functioneaza numai cu glucoza. Daca glicemia scade foarte tare (asta declanseaza senzatia de foame chinuitoare), miocardul nu mai are cu ce sa lucreze si sufera. Cateva celule mor si asta iti da senzatia neplacuta. Nu se intampla nimic realmente, dar in timp toate astea se aduna. Persoanele anorexice mor exact din cauza insuficientei cardiace data de insumarea acestor celule care au murit de-a lungul timpului, ceea ce duce la imposibilitatea inimii de a-si mai face treaba

| nicoleee30 explică (pentru Brigaela):

Si a inceput si sa imi bolboroseasca stomacul crying Ii din cauza ca nu mananc, nu? Adica daca incep sa mananc nu o sa mai faca asa, nu de alta dar se aude naspa si probabil in prezenta cuiva ar fi chiar foarte jenant sad

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru nicoleee30):

Logic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt suficiente 500-600 de kcal/zi pentru o buna functionare a organismului.In medie, un adult are nevoie de 2000 de kcal/zi, iar un adolescent in jur de 1800.In orice caz,nu trebuie sa stai sa calculezi fiecare kcal consumata,ci sa ai o alimentatie corespunzatoare care,combinata cu un program regulat de exercitii fizice te va ajuta sa obtii rezultatele dorite.
Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chipsurile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,seminte, alune, migdale sau fistic.De asemenea,evita pe cat posibil prajelile din alimentatie(contin foarte multe kcal, datorita uleiului).Nu trebuie sa elimini complet painea din alimentatie, ci doar sa o consumi in cantitati corespunzatoare.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu depasesti necesarul)si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara). Daca iti doresti si o detoxifiere,pune accent pe fructe,legume,supe si lactate,pentru o perioada scurta de timp(sa zicem o saptamana).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.20-30 de minute de alergare pe zi te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.

| RadioactiveUranium a răspuns:

Pai daca corpul tau a fost obisnuit cu multe calorii sa zicem 1000 scate si tu treptat aica 950 900 850 800 750 700 650 600 550 500 pana aici

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu te înfometezi, ce faci?
Îți pui sănătatea în pericol, învață să mănânci și practică un sport, ceva, nu duce viață sedentară care "te ajută" să iei în greutate.
Pa, pa.