Bună.
Din cauza răceli sunt acele firișoare de sânge, sunt foarte sensibile vasele de sânge, nu mai sufla puternic nasul, mă repet.
Antivirale în continuare, ceaiuri (în special cel de soc), sucuri naturale făcute în casă (cele din comerț numai naturale nu sunt).
Sănătate încă o dată!
Pa, pa.
Bună.
Cine a spus să iei antibiotic la răceală? Se merge pe un tratament cu antivirale prescrise de medicul de familie, cel puțin.
Antibioticul poate masca o afecțiune.
Pentru a vedea dacă este ceva la plămâni sau pe arborele bronșic trebuie colectată sputa pe 24 de ore.
Din cauza răcelii vasele de sânge sunt mai sensibile, nu mai sufla nasul puternic.
Un inhalant este bine venit pentru toaletarea narinelor, seara înainte de culcare, se găsește la farmacie și chiar așa îi și spune, inhalant nazal.
Fără baie generală!
Sănătate.
Pa, pa.
Deci zici sa renunt la antibiotic, adevaru e ca am contracarat cu paracetamol sinus coldrex si aspirin plus C si mi s-a dus temperatura starea de lesin toate starile de raceala exact ca in raceala de la TV ( MA SIMT MAI BINE ) dar chestia e ca dimineata ma sperie firicelele acelea mici de sange care le trag din nas ma gandesc ca stand in camera umeda si nasul fiind foarte uscat dimineata cand trag cu putere mi se rup mici capilare, ce zici sa fac sa inchei antibioticul si sa merg tot pe anti-virale si ceaiuri si sucuri naturale?