| TheHobbitHere a întrebat:

De 2 zile mă doare rău gatul când înghit, deabia mănânc sau beau apa... Am observat ca am niște puncte albe și roșeață pe omuleț și lângă. P.S: nu am amigdalele umflate.
momentan iau antibiotice, au vreun efect, pentru ca eu nu prea îl observ.
îmi puteți spune ce am și dac e posibil un tratament? Rapid va rog!
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OrangeFga a răspuns:

Buna,aceeasi problema am avut-o si eu, anul trecut, diagnosticul pe care mi l-a dat medicul a fost Amigdalita, nu am avut amigdalele umflate, insa am avut puncte albe si roseata.
Respectivul mi-a prescris o reteta cu Nurofen + Decasept. Nu au functionat. Am consumat pliculete coldrex ( niste pliculete cu gust de lamaie) si au avut efect imediat. Iei Coldrex de lamaie si sigur iti trece.
Bafta si multa sanatate

6 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| TheHobbitHere explică (pentru OrangeFga):

Multumesc!

| OrangeFga a răspuns (pentru TheHobbitHere):

Cu placere happy!

| adeadeliina a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat sa ma doara in gat cand inghit, dar de punctele albe nu stiu ce sa zic. oricum, eu cred ca e ca la mine, si daca e asa, bea ceai fierbinte de tei in fiecare dimineata si in cateva zile iti trece. Sa te faci bine!

| TheHobbitHere explică (pentru OrangeFga):

Dar nu stii cateva metode pentru ameliorarea durerii?

| OrangeFga a răspuns (pentru TheHobbitHere):

Nu merge niciuna....incearca sa consumi ceaiuri multe,sa nu mananci paine,produse dure,cipsuri, etc,sa nu consumi apa rece.
Doctorul imi recomandase sa consum multe ceaiuri caldute,totusi,durerea aia e groaznica,nu poti inghiti deloc bine,nici apa nu puteam sa beau...
Maine cand se deschid farmaciile,mergi fuguta si iti iei pliculete coldrex,si vezi,dupa ce le consumi, ramane niste praf pe fundul canii, consumi praful ala si nu te mai doare gatul pentru, oricum, poti lua si antibiotice.